-->
Kulaklıkla Önce Resident Evil™ 4 VR Moduna Dalış 8 Aralık 2023’te

Senin için yeni bir şeyim var yabancı! Resident Evil™ 4 VR Modu, 8 Aralık 2023’te oyuncuları hayatta kalma korku dünyasına davet ediyor.

30.11.2023 | ulasufuk

Senin için yeni bir şeyim var yabancı! Resident Evil™ 4 VR Modu, 8 Aralık 2023’te oyuncuları hayatta kalma korku dünyasına davet ediyor. Leon S. Kennedy’nin çizmelerine adım atın ve aksiyon dolu yolculuğunu PlayStation®VR2 ile her zamankinden daha yakından deneyimleyin. Ödüllü oyunun keyfini çıkarmanın bu sürükleyici yeni yolu, Resident Evil™ 4’ün tüm PlayStation®5 sahipleri için ücretsiz DLC olarak sunulacak.

Resident Evil 4 VR Modu için ücretsiz bir demo da aynı gün PlayStation™ Store’da yerini alacak. Resident Evil 4 VR Modu Oynanış Demosu, oyunun açılışına ve oyuncuların silahları deneyebileceği ve gerçekçi kontrolleri hissedebileceği Atış Poligonu da dahil olmak üzere yeni özelliklere 360° bir bakış sunuyor.

En son varlıklar için Capcom Basın Merkezi’ne ve Resident Evil™ YouTube kanalına göz atın.

Resident Evil 4 VR Modu ana hikayenin tamamını destekler ve Leon S. Kennedy’nin üzücü kurtarma görevine ek bir sürükleyicilik düzeyi sunar. Bu deneyim, oyuncuların korkunç dünyayı doğrudan Leon’un gözünden görmelerini ve PlayStation VR2’nin 4K HDR ekranıyla çevresini içlerine çekmelerini sağlıyor. Resident Evil 4 VR Modu, oyuncuların her köşede gizlenen tehditleri duyabilmeleri için 3D ses ile atmosferi daha da geliştiriyor.

Resident Evil 4 VR Modu, oyuncuları bu düşmanca ortamda topraklamanın yanı sıra PlayStation VR2 Sense™ teknolojisi ile gerçekçiliği artırıyor. Sezgisel kontroller, dünyayla etkileşim kurmak için yeni yollar sunuyor. Tabancalar, av tüfekleri ve tüfekler gibi belirli ateşli silahları yeniden doldurmak için benzersiz hareketler de dahil olmak üzere silahlar doğal hareketlerle kullanılabilir. Bu aynı zamanda oyunun yakın karşılaşmalar için geliştirilmiş bıçak hareketini de kapsıyor.

Resident Evil 4 VR Modu ayrıca, oyuncuların her bir silah için nişan alma, ateş etme ve yeniden doldurma mekaniklerini test ederek savaş becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak bir eğitim alanı sağlayan bir Atış Poligonu moduna da sahiptir.

Resident Evil 4 şimdi PlayStation 5, PlayStation®4, Xbox Series X|S ve Steam üzerinden PC’de oynanabilir. Oyun ayrıca 20 Aralık 2023’te iPhone 15 Pro ve M1 çipli veya daha yeni tüm iPad ve Mac’lerde de piyasaya sürülecek.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.