-->
Krafton, Dark and Darker Mobile’ın Bilinmeyen Sırlarını Keşfetmeye Davet Ediyor!

KRAFTON, Inc., PUBG: BATTLEGROUNDS ve PUBG MOBILE’ın geliştiricisi, heyecan verici bir duyuruya imza attı! Dark and Darker Mobile, Güney Kore’nin Busan kentinde düzenlenen uluslararası oyun etkinliği G-STAR 2023’te resmî olarak tanıtıldı.

17.11.2023 | ulasufuk

KRAFTON, Inc., PUBG: BATTLEGROUNDS ve PUBG MOBILE’ın geliştiricisi, heyecan verici bir duyuruya imza attı! Dark and Darker Mobile, Güney Kore’nin Busan kentinde düzenlenen uluslararası oyun etkinliği G-STAR 2023’te resmî olarak tanıtıldı. Bu büyük duyuru, KRAFTON’un dünya genelinde tanınan IRONMACE ile küresel lisans anlaşması yapmasının ardından geldi, ve Dark and Darker Mobile’ın mobil platformlara uyarlanmış hali ilk kez bu etkinlikte görücüye çıktı.

Bluehole Studio tarafından KRAFTON bünyesinde geliştirilen Dark and Darker Mobile, zindan oyunlarının gizemi, RPG’lerin derinliği ve battle royale türünün heyecanını bir araya getiriyor. Mobil oyun geliştirme konusundaki geniş deneyiminden yararlanan KRAFTON, oyunu mobil kullanıcılar için özel olarak tasarlayacak ve optimize edecek.

KRAFTON Yayın Departmanı Kıdemli Başkanı Rafael Lim, “G-STAR 2023’te Dark and Darker Mobile’ı ilk kez görücüye çıkarmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz. Dark and Darker Mobile’ın benzersiz extraction tabanlı oyun mekaniği, ilgi çekici hayatta kalma taktikleri ve sürükleyici keşif dinamikleriyle, PC sürümünün ruhunu mobil oyunculara taşıyarak beklentileri aşmayı hedefliyoruz,” dedi.

Dark and Darker Mobile, beş farklı sınıf arasından seçim yapma şansı sunarak maceracılara cesaret gerektiren bir yolculuk vaat ediyor. Darkswarm adı verilen gizemli bir manyetik alan, oyuncuları karanlık zindanlarda keşfedilmemiş hazineleri aramaya teşvik ederken rakip oyuncuları ve diğer tehlikeleri de birbirine yaklaştırıyor. Vakit daraldıkça oyuncular, kaçış portalını bulmak ve ganimetleriyle birlikte kaçmak zorunda kalacak, aksi takdirde her şeylerini kaybedebilecekler. Dark and Darker Mobile, her macerada benzersiz hikayelerle dolu, heyecan dolu bir deneyim sunmayı amaçlıyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.