-->
KING ARTHUR: KNIGHT’S TALE Genişleme Paketi LEGION IX 2024’ün Başlarında Steam İçin Geliyor

NeocoreGames, King Arthur: Legion IX’u duyurmaktan heyecan duyuyor: Legion IX, eleştirmenlerce övülen karanlık fantezi taktik oyunu King Arthur için gelecek genişleme: Knight’s Tale, 2024 yılının başlarında piyasaya sürülecek.

27.11.2023 | ulasufuk

NeocoreGames, King Arthur: Legion IX’u duyurmaktan heyecan duyuyor: Legion IX, eleştirmenlerce övülen karanlık fantezi taktik oyunu King Arthur için gelecek genişleme: Knight’s Tale, 2024 yılının başlarında piyasaya sürülecek. Yeni kahramanlar, düşmanlar, savaş mekanikleri ve daha büyük bir parti, bu zorlu genişlemede sunulan özelliklerden sadece birkaçı.

The base game King Arthur: Knight’s Tale is a unique hybrid between turn-based tactical games and traditional, character-centric RPGs. King Arthur: Knight’s Tale is a modern retelling of a classic Arthurian mythology story told with dark fantasy tropes, a twist on the traditional tales of chivalry.

In the Legion IX expansion, the kingdom of Avalon is facing an all-new threat, as the Roman Ninth Legion has discovered a path to the mystical island, and is preparing an invasion. Players will experience the the brand new Roman campaign through the eyes of a tribune of the Ninth Legion, and they will uncover the remains of a Roman colony in Avalon and reveal the hidden secrets of the Lady of the Lake.

If you’d like to know more, be sure to follow our social channels as we share more info in the coming weeks and months.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.