-->
Jurassic World Evolution 2: Cretaceous Predator Pack ile vahşi yeni türleri serbest bırakın

PC’ye gelecek olan yeni bir PDLC olan Jurassic World Evolution 2: Cretaceous Predator Pack’i duyurdu.

25.11.2023 | ulasufuk

Dört çarpıcı yeni dinozor içeriyor

Frontier Developments plc (AIM: FDEV, ‘Frontier’), Universal Products & Experiences ile işbirliği içinde, 30 Kasım Perşembe günü Steam, Epic Games Store, Windows Store ve GeForce Now, PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4 ve Xbox One üzerinden 5,99 £ / 7,99 $ / 7,99 € tavsiye edilen perakende satış fiyatıyla PC’ye gelecek olan yeni bir PDLC olan Jurassic World Evolution 2: Cretaceous Predator Pack’i duyurdu.

Jurassic World Evolution 2: Cretaceous Predator Pack’in duyuru fragmanını buradan izleyebilirsiniz: https://youtu.be/E5YG-UCge58.

Oyuncular kretase döneminin gerçek gücünü ortaya çıkarmaya ve parklarına dört olağanüstü yeni tür eklemeye davet ediliyor. Bu büyük, tehditkâr dinozorlar, hakimiyet için savaşırken ve bir sonraki yemeklerini ararken park misafirlerini büyüleyecek ve heyecanlandıracak.

Adı ‘dev hırsız’ anlamına gelen Gigantoraptor, Geç Kretase döneminden gelen en büyük Oviraptorsaur’dur. Etkileyici tüyleri ve ince, çevik bacaklarıyla Gigantoraptor, avını kovalarken hızını uzun süre koruyabilir.

Kendine özgü dar kamburuyla hemen tanınabilen Concavenator, adını iki büyük omurdan oluşan benzersiz omurga şeklinden alır. Concavenator’un aerodinamik profili, bu vahşi ve hızlı avcıyı her park için heyecan verici bir eklenti haline getirir.

Şimdiye kadar keşfedilen en büyük dromaeosaurlardan biri olan Utahraptor, göz korkutucu bir figür oluşturan zeki ve acımasız bir yırtıcıdır. Utah’ın kayalık manzaralarından gelen Utahraptor’un çarpıcı tüy kürkü ve tırpan benzeri pençeleri her türlü avı izinde durduracaktır.

Oyuncular ayrıca devasa avcı Tarbosaurus’u da parklarına getirebilirler. Universal Pictures, Amblin Entertainment ve DreamWorks Animation’ın Netflix’teki interaktif özel programı Jurassic World Camp Cretaceous: Hidden Adventure’dan esinlenen bu benzersiz Tyrannosaurine theropod, misafirleri güçlü çenelerinden korumak için güvenli bir muhafazaya ihtiyaç duyacak.

Yeni PDLC paketi, mevcut tüm oyunculara bir dizi yeni özellik ve iyileştirme sunan heyecan verici bir ücretsiz güncellemeyle birlikte geliyor. Güncelleme, Brachiosaurus (Jurassic Park III), Pteranodon (Jurassic Park III) ve Allosaurus (Jurassic World Dominion) dahil olmak üzere mevcut dinozor türleri için beş yeni varyantın yanı sıra yeni dekorasyonlar, Sandbox modu için önceden oluşturulmuş düzenler ve çok daha fazlasını getiriyor.

Jurassic World Evolution 2: Cretaceous Predator Pack ve ücretsiz güncelleme içeriğini indirmek ve oynamak için Jurassic World Evolution 2 temel oyunu gerekmektedir. Jurassic World Evolution 2 PC’de Steam, Epic Games Store, Windows Store ve GeForce Now, PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4 ve Xbox One üzerinden £49,99/$59,99/€59,99 tavsiye edilen perakende satış fiyatıyla satışa sunulmuştur. Jurassic World Evolution 2 ayrıca Xbox Game Pass üzerinden de oynanabilir.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.