-->
ICYMI Tuhaf anlatımlı bulmaca oyunu Lil’ Guardsman A Visitor’s Guide to The Sprawl’ı tanıttı

Bağımsız oyun stüdyosu Hilltop Studios, Versus Evil ile işbirliği içinde, önümüzdeki aylarda PC, Switch, PlayStation ve Xbox konsollarında piyasaya sürülmesinden önce, yaklaşan anlatı odaklı tümdengelim macera oyunu Lil’ Guardsman hakkında daha fazla bilgi açıkladı.

29.11.2023 | ulasufuk

Bağımsız oyun stüdyosu Hilltop Studios, Versus Evil ile işbirliği içinde, önümüzdeki aylarda PC, Switch, PlayStation ve Xbox konsollarında piyasaya sürülmesinden önce, yaklaşan anlatı odaklı tümdengelim macera oyunu Lil’ Guardsman hakkında daha fazla bilgi açıkladı.
Lil’ Guardsman oyuncuları, kendini kale muhafızlarının başı olan babasının yerini alırken bulan genç bir kızın rolüne sokuyor. Şehir duvarlarına girmeye çalışan bir dizi eğlenceli ve tuhaf karakteri sorgularken, her ziyaretçinin gerçek niyetini kurnaz diyaloglar ve araştırma öğelerinden oluşan alet çantasını akıllıca kullanarak keşfetmelisiniz.

Bir Ziyaretçinin Sprawl Rehberi başlıklı bu yeni blog yazısı, genç kahramanımızın koruması gereken krallığa derinlemesine bir bakış sunuyor. İnsanlar, elfler, goblinler ve diğer türlerden oluşan çok çeşitli bir nüfusa ev sahipliği yapan bu arnavut kaldırımlı kozmopolis, ticaret ve eğlence için bir cazibe merkezidir.

Sprawl, gezginler için Little Ogre Town’ın bu tarafındaki en iyi içki mekânı olan Twisted Sister Tavern gibi her türlü güzel mekânı sunmaktadır. İster özel bir gece için romantik bir yer, ister başarısız bir ilişkiyi bitirmek için halka açık bir yer arıyor olun, The Twisted Sisters Tavern listenizin başında olmalı! Fantastik dünyadan hoşlananlar, Dr. Beatrix Von Matterhorn ve araştırmacı ekibinin Sprawl’ı bugünkü siyasi güç merkezi haline getirmenin anahtarı olan güç kristallerini elde etmek için yoğun bir şekilde çalıştıkları Digsite’ı ziyaret edebilirler. Sporseverler, Sprawl Brawlers’ın evi olan Goblinball Stadyumu’nda her zaman eğlenceli vakit geçirebilirler (her Perşembe isyan gecesidir, buna göre giyinin!). Biraz tuzlu deniz havası, şüpheli karakterler ve yasadışı balık dövüşleri arıyorsanız, en iyisi The Docks’ta şansınızı deneyin.

Lil’ Guardman hakkında daha fazla bilgi
Lil’ Guardsman, klasik işaretle ve tıkla türünden ve Papers, Please’in mekaniklerinden esinlenen anlatımlı bir tümdengelim oyunudur. Monkey Island ve diğer 90’lar Lucasarts macera klasiklerinin komedi duyarlılığına sahip yüksek fantezi dünyasında geçen oyunda Lil, kale evine kimlerin girmesine izin vereceğine karar verirken zor kararlar vermek zorundadır. Sonuçları ağır olabilir, bu yüzden kitlesel komploları ortaya çıkarmak ve kalenizi ve ailenizi sinsi yabancılardan korumak için yeteneklerinizi akıllıca kullanmanız gerekecek.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.