-->
Heyecan Dorukta: 2023 League of Legends Dünya Şampiyonası Büyük Finali, 19 Kasım Pazar Günü Sizi Bekliyor!

League of Legends 2023 Dünya Şampiyonası Büyük Finali, 19 Kasım Pazar günü Gocheok Sky Dome’da T1 ile Weibo Gaming arasında nefes kesen bir mücadeleye sahne olacak!

14.11.2023 | ulasufuk

League of Legends 2023 Dünya Şampiyonası Büyük Finali, 19 Kasım Pazar günü Gocheok Sky Dome’da T1 ile Weibo Gaming arasında nefes kesen bir mücadeleye sahne olacak!

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan yarı final karşılaşmalarında Weibo Gaming, zorlu bir mücadele sonucunda rakibi Bilibili Gaming’i 3-2 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Aynı şekilde, T1 ise JD Gaming’i 3-1’lik skorla geçerek büyük finale yükseldi. T1’in yıldızı Faker, en yüksek hasar sayısı ve büyüleyici performansıyla takımını zaferle taşıyan isim oldu.

Çin temsilcisi Weibo Gaming, LPL Yaz Mevsimi’ni 6. sırada tamamlamasına rağmen, 2023 Dünya Şampiyonası elemelerinde 2. sırayı alarak turnuvaya katılma hakkı elde etti. Beklenmedik bir yükseliş sergileyen ekip, Dünya Şampiyonası’nda sürpriz bir şekilde büyük finale yükseldi. Diğer taraftan, T1 2020 yılında yapılan yeniden yapılanma sürecinden sonra Faker ve Gumayusi gibi tecrübeli oyuncularla turnuvanın favorileri arasında yer alıyor.

Heyecanla beklenen büyük final, League of Legends tutkunlarını 19 Kasım’da Gocheok Sky Dome’da buluşturacak. Hangi takımın zirveye çıkacağını merakla bekliyoruz!



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.