-->
Fantastik MMORPG AION Classic 2.5 “Lady Siel’s Call” Güncellemesiyle Yeni Zindanlara Kavuşuyor!

Gameforge’un sevilen fantezi MMO’su AION Classic bir kez daha büyüyor! “Lady Siel’in Çağrısı” başlıklı 2.5 Güncellemesi bu yılın sonlarına doğru geliyor ve hem PvE hem de PvP maceracıları için oyunu yeni teçhizat ve örneklerle zenginleştiren önemli bir içerik düşüşü içerecek.

27.11.2023 | ulasufuk

Gameforge’un sevilen fantezi MMO’su AION Classic bir kez daha büyüyor! “Lady Siel’in Çağrısı” başlıklı 2.5 Güncellemesi bu yılın sonlarına doğru geliyor ve hem PvE hem de PvP maceracıları için oyunu yeni teçhizat ve örneklerle zenginleştiren önemli bir içerik düşüşü içerecek. Genişleme tüm oyunculara ücretsiz olarak sunulacak ve zorlu mücadelelerle yüzleşmek ve AION dünyasının derinliklerine dalmak isteyenler için yeni mücadeleler sunacak.

Güncellemenin öne çıkan özelliğine gelince, Tempus örneği merkez sahneyi alıyor. Nadir görülen yüksek seviyeli bir solo instance olan Tempus, tamamlamak için yalnızca kendilerine güvenen oyuncular için farklı bir zorluk sunuyor. Oyuncuların PvP teçhizatlarının kilidini açmak ve geliştirmek ve kanatlı savaşlarını bir sonraki seviyeye taşımak için Abyss puanlarını stoklamalarına olanak tanıyan çok önemli bir yeni unsur!

Ekipmanlarını geliştirmeye hevesli olanlar için yepyeni birinci zindan Padmarashka’nın Mağarası, güç ve hünere doğru heyecan verici bir yolculuk vaat ediyor.

AION Classic Lady Siel’in Çağrısı duyuru fragmanını izleyin:

2.5 Lady Siel’in Çağrısı güncellemesi bir dizi heyecan verici mücadele, ödüllendirici mekanikler ve çok sayıda başka iyileştirme sunuyor. Zamanın Leydisi olarak bilinen Sonsuzluk Kulesi’nin isimsiz koruyucusu Leydi Siel, Sonsuzluk Kulesi’nin paramparça olduğu Felaket sırasında ölen 12 Empyrean Lordu’ndan biriydi. Leydi Siel, Kule ve çevresini zamanda dondurarak kendini feda etti ve böylece Eterik Alanı dengeledi. Onun ardından, sahibine zamanı kontrol etme gücü veren bir kap olan Siel’in Yadigârı oluştu.

Tempus, Deathly Chamber, Padmarashka’s Cave, Empyrean Crucible ve Crucible Challenge gibi yeni örneklerle dolu olan Gameforge, MMO meraklılarını bu heyecan verici eklemeleri keşfetmeye ve AION Classic maceralarını yepyeni bir seviyeye çıkarmaya davet ediyor.

Güncelleme 2.5 Lady Siel’in Çağrısı’ndaki yeni instance’lara genel bakış:

Tempus:
Tiamat’ın Siel’in Kalıntısı üzerinde yaptığı deneyler için kullandığı gizli bir laboratuvar olan gizemli Tempus’u keşfedin. Bölge, Drana Laboratuvarı, Dairesel Hapishane Kampı (deneyleri için deneklerin hapsedildiği yer) ve zamanın akışını etkileyebilen cihazlar olan Zaman Dilatörlerinin Drakan tarafından seri olarak üretildiği Tempus Atölyesinden oluşuyor.
Tek başına oynayan 55. seviye ve üzeri oyuncular için tasarlanmıştır
Her Çarşamba saat 9:00’da (CET) sıfırlanarak haftada bir kez erişilebilir
Padmarashka’nın Mağarası:
Dramata Padmarashka’nın evi olan esrarengiz Padmarashka Mağarası’na dalın. Dramata’lar ejderhaya evrimleşmeyi başaramadılar ancak güçlü savaş yeteneklerine sahip yeni ejderhalar doğurabiliyorlar, bu da onları Tiamat’ın Balaurea’nın Daevalara karşı savaşında ilk savunma hattını oluşturma planlarında önemli kılıyor. Tiamat, yaklaşan düşman hatları nedeniyle Dramata’larına yuvalarını terk etmelerini emrederken, Padmarashka’nın annelik içgüdüleri, yaklaşan Daeva birliklerinin ardından bile yumurtalarını geride bırakmasına izin vermez.
Seviye 55 ve üzeri 2-6 oyuncudan oluşan gruplar için tasarlanmıştır
Sabah 9:00’da (CET) sıfırlanarak her gün girilebilir
Ölümcül Oda:
Ölümcül Oda’nın zorlu mücadelesine katılın! Balaur’un sihirli korumasına ulaşana kadar bir mağaranın içindeki dolambaçlı bir yol boyunca ilerleyin. İçinden geçmek bir zaman saldırısını tetikleyecek ve oyuncular derin bir uçurumdan geçen 6 köprülü büyük bir odayla karşılaşacak, başarı köprülerin sonundaki her odaya ulaşmaya ve içindeki hazine sandığını kapmaya bağlı olacak.
51-55 seviyeleri arasında 2-3 oyuncu için tasarlanmıştır
Her Çarşamba saat 9:00’da (CET) sıfırlanarak haftada bir kez kullanılabilir
Empyrean Crucible:
Daevaların Efendisinin erdemleri, içgörüleri ve savaş becerilerini öğrettiği bir eğitim kurumu olan Empyrean Crucible’ı fethedin. Başlangıçta yalnızca ilgili Pota’nın Daevaları tarafından erişilebilen Kaisinel Akademisi veya Marchutan Tarikatı’nın bir kısmı, güçlerini güçlendirmek için normal Daevalara da açıldı.
Seviye 50 ve üzeri 2-6 oyuncu için tasarlanan Empyrean Crucible, grup üyelerinin dairesel arenasında düzenli olarak ortaya çıkan canavarlarla toplu olarak savaştığı bir PvE örneğidir
Her Çarşamba saat 9:00’da (CET) sıfırlanarak haftada bir kez erişilebilir
Pota Mücadelesi:
Pota Mücadelesine Kaisinel Akademisi veya Marchutan Manastırı’ndan girilebilir. Empyrean Crucible gibi, Crucible Mücadelesi de oyuncuların dairesel arenasında düzenli olarak ortaya çıkan canavarlarla savaştığı bir PvE örneğidir.
Empyrean Crucible’ın aksine, Crucible Mücadelesi grup oyunu dışında solo becerileri geliştirmeye odaklanır
Her Çarşamba saat 9:00’da (CET) sıfırlanarak haftada bir kez erişilebilir
Güncelleme 2.5 Lady Siel’in Çağrısı’nda Tanıtılan Yeni Mekanikler:

Kutsallaştırma:
Belirli eşyalara ekstra özellikler ve efektler ekleyen yeni bir sistem
Eşyalar en fazla 2 seviyeye ulaşabilir, ancak bazı eşyalar yalnızca 1. seviyeye kadar kutsallaştırılabilir
Savaş eylemleri sırasında kutsallık tüketilir
Ekipman bir NPC veya bir eşya aracılığıyla kutsallaştırılabilir, her ikisi de Kinah karşılığında
Korece’de bu özellik “İlahi Lütuf” olarak bilinir
Savaş Yeteneği:
Bir karakterin yeteneklerini istatistiklere ve mevcut eşyalara göre ölçer
Eşya büyüleri, manastonlar, kutsallaştırma ve set etkilerinden etkilenir
Beceriler/özellikler, Stigmalar ve güçlendirmelerden gelen stat artışları bunu etkilemez
Savaş Yeteneğini aynı sunucudaki ve tüm sunuculardaki diğer karakterlerle karşılaştırmak için bir sıralama sistemi getirildi
Oyuncular belirli Savaş Yeteneği değerlerine ulaşarak ödüller kazanabilirler
Balaurea Güncellemeleri:
Silentera Kanyonu’na her Cumartesi saat 11’de (CET) 1 saat boyunca görünecek yeni dünya patronları eklendi. Öfkeli Debilkarim ve Öfkeli Lakhara varlıklarını hissettirecek.

Eşya Güncellemeleri:
Elit Tugay Generali/Tugay Generali (her iki isim de geçici!) zırh ve aksesuar eşyaları eklendi
Platin Madalyalar ve Platin Madalya Parçaları eklendi
Azure Altın Madalyalarını kullanan yeni bir Dönüşüm Yöntemi mevcuttur
Seviye 1-22 için beceri kitabı fiyatları düşürüldü
Stormwing’in Özü, Beshmundir Tapınağı’nda (zor) Stormwing’i yenerek elde edilebilir, Stormwing silahlarını içeren bir silah kutusu yapmak için 7 tane gereklidir
Kale Savaşı Güncellemeleri:
Her rütbe için elde edilen Abyss puanı miktarında ayarlamalar ve ek ödül değişiklikleri yapıldı.

Görev Güncellemeleri:
Tempus ile ilgili yeni görevler eklendi
Tiarkh Test Laboratuvarı, Chantra Dredgion, Silentera günlük PvP ve Balaurea kalelerine bağlı görevlerin ödülleri ayarlandı
Daha önce kale örneklerine girmek için fragman veren görevler kaldırıldı ve kale örneklerine artık haftada yalnızca bir kez girilebilecek
Gameforge, AION Classic Europe’da benzersiz bir oyun deneyimi sunmaya kendini adamıştır ve gelecekte daha heyecan verici güncellemeler ve özellikler vaat etmektedir. Atreia dünyasında daha fazla macera ve zorluk için bizi izlemeye devam edin!

About AION Classic EU:  
  
AION Classic gives all players the chance to return to Atreia and relive the beginnings of this world-renowned MMO. The servers of AION Classic are open permanently, and the game is being continuously improved by NCSoft.  
  
Thanks to the versatile character creation options, together with the range of playable classes and specializations, MMORPG fans can forge their AION Classic experience to suit their tastes. Players can choose from the four original classes (Warrior, Scout, Mage, and Priest) and their eight specializations (Gladiator, Templar, Ranger, Assassin, Spiritmaster, Sorcerer, Cleric, and Chanter), developing their heroes along a unique path.  
  
AION Classic unites all European players on one international server, playable in English, French and German. In addition to these playable languages, Gameforge also offers support in Italian, Spanish, and Polish, as with the AION Live version. Players can also take part in numerous seasonal in-game events and enjoy activities only available in AION Classic. Altogether an amazing opportunity for all fans to celebrate the AION experience together. 



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.