-->
Fallout 4’e Eklendiği Takdirde 2-4 Saatlik Heyecan Verici Bir Deneyim Sunacak Olan Fan Yapımı Ek Paket Yayınlandı

Mod geliştirici ‘shreddah4’, Fallout 4 adlı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu için heyecan verici bir fan genişlemesi olan ‘Caves Of The Commonwealth’ı yayınladı.

12.11.2023 | ulasufuk

Mod geliştirici ‘shreddah4’, Fallout 4 adlı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu için heyecan verici bir fan genişlemesi olan ‘Caves Of The Commonwealth’ı yayınladı. Bu özel mod, oyununa 5 yeni mağara konumu ve 5 yeni görev ekleyerek oyunculara yaklaşık 2-4 saatlik ek bir oyun deneyimi sunuyor.

Yeni bölgeler ve görevler geliyor

Bu genişleme paketiyle birlikte oyuncular, beş yeni konumu keşfedebilir ve bu bölgelerde yeni görev dizilerini deneyimleyebilirler. Bu yeni konumlar, kendi özel dokuları ve tasarımlarıyla oyun dünyasını zenginleştiriyor.

Mod, toplamda 7 farklı iç mekân sunuyor ve oyuncuları özel dokulara sahip ilgi çekici silahlar ve kıyafetlerle ödüllendiriyor. Her görevin yanı sıra isteğe bağlı yan hedefleri içeren mod, ayrıca oyunculara birkaç yeni beceri sunuyor.

İşte Mod Fragmanı:



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.