-->
Yaklaşan Tarihi RTS Last Train Home Trenini Öne ve Merkeze Koyuyor

Tekerlekler üzerinde küçük bir şehir – Lejyonerler için zırhlı tren budur. Bir ulaşım aracı olmanın ötesinde, mobil bir ev üssü işlevi görüyor.

22.11.2023 | ulasufuk

Tekerlekler üzerinde küçük bir şehir – Lejyonerler için zırhlı tren budur. Bir ulaşım aracı olmanın ötesinde, mobil bir ev üssü işlevi görüyor. Hastane vagonunda doktorlar yaralı ve hastalarla ilgilenirken, mutfak vagonunda aşçılar temel besinleri sağlayabilir. Atölyeler mühimmat hazırlamaya veya sıcak tutacak giysiler üretmeye ayrılmıştır. Oyuncular trene özenle bakmalı, onarımlar yapmalı, iyileştirmeler gerçekleştirmeli ve tüm yeteneklerini ortaya çıkarmak için yeni vagonlar edinmelidir.

Tren olmadan eve dönüş yoktur.

Dijital Deluxe Sürüm ve Lansman İndirimi
Last Train Home’un çıkışına az bir süre kala, ilk haftasında trene binen tüm yolcular için özel bir indirimden bahsetmenin zamanı geldi: 28 Kasım – 5 Aralık 2023 tarihleri arasında Last Train Home %15 indirimle satışa sunulacak ve normal fiyatı olan 39,99$ / 39,99€ / 34,99£’dan sadece 33,99$ / 33,99€ / 29,75£’a düşecek; yani çoğu gerçek tren biletinden daha ucuza gelecek.

Ayrıca Digital Deluxe Edition da bir haftalık indirimden yararlanıyor. 54,99 $ / 54,99 € / 47,99 £ (ilk hafta için %15 eksi, yani 46,74 $ / 46,74 € / 40,79 £) karşılığında oyunun ilk DLC’si olan Legion Tales’e çıkışında sahip olacaksınız. Bu DLC, bir dizi özel tekrar oynanabilir gerçek zamanlı görev aracılığıyla Çekoslovak Lejyonerleri ile sürükleyici bir karşılaşma vaat ediyor. Daha ayrıntılı DLC bilgileri için bizi izlemeye devam edin! Ayrıca, Digital Deluxe Edition resmi dijital film müziğini ve Last Train Home’un sanat kitabını içeriyor.

Last Train Home, Ashborne Games tarafından Brno, Çek Cumhuriyeti’nde geliştirildi ve 28 Kasım 2023’te PC’ye geliyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.