-->
Epic Games’in Çarpıcı Hatası: Suicide Squad: Kill the Justice League Ücretsiz Olarak Sunuldu!

Her hafta oyunculara ücretsiz oyunlar sunan Epic Games, bu sefer büyük bir hata ile karşı karşıya geldi.

16.11.2023 | ulasufuk

Her hafta oyunculara ücretsiz oyunlar sunan Epic Games, bu sefer büyük bir hata ile karşı karşıya geldi. Rocksteady Studios’un geliştirdiği nişancı aksiyon oyunu Suicide Squad: Kill the Justice League, beklenmedik bir şekilde ücretsiz olarak platformda yer aldı. Yaşanan hatanın ardından, oyuna erişim hemen kaldırıldı. Redaksiyon ekibimiz, olayın detaylarına dair sizin için merak uyandıracak bilgileri derledi.

Oyun kütüphaneden kaldırılıyor

Son günlerde yaşanan bir hata nedeniyle, Suicide Squad: Kill the Justice League adlı oyun beklenmedik bir şekilde ücretsiz olarak oyuncuların karşısına çıktı. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen oyuncular, oyunu normal bir şekilde kütüphanelerine eklediler. Ancak, Epic Games ekibi şimdi oyunu kullanıcıların kütüphanelerinden geri çekiyor.

2 Şubat 2024’te resmi çıkışını yapması planlanan Suicide Squad: Kill the Justice League, farklı sürümlere sahip olsa da Deluxe sürümü, kısa bir süreliğine ücretsiz olarak sunuldu. Ancak, yaşanan hatanın hemen fark edilmesiyle birlikte ilgili sayfa kapatıldı. Şu an itibariyle, oyunun Epic Games sayfası da erişime kapatılmış durumda.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.