-->
Dune: Spice Wars Xbox’a Geliyor!

Baharatı kontrol edin, evreni kontrol edin, bir kontrolörle.

28.11.2023 | ulasufuk

Baharatı kontrol edin, evreni kontrol edin, bir kontrolörle.

Dune: Arrakis’te geçen gerçek zamanlı 4X oyunu Spice Wars, Xbox X|S ve Xbox Game Pass’e geldi. Shiro Games ve Funcom, Xbox oyuncularına yirmi yılı aşkın bir süredir ilk Dune oyununu sunmaktan heyecan duyuyor.

PC’de bir yıl süren başarılı Erken Erişim dönemi boyunca Shiro, oyuncu geri bildirimlerine yanıt veren çeşitli topluluk güncellemelerine ek olarak oyuna yeni gruplar, özellikler, yaşam kalitesi iyileştirmeleri ve daha fazlasını içeren altı büyük güncelleme getirdi.

4X ve gerçek zamanlı stratejinin bu eşsiz birleşimi artık bir kumanda ile TV’de oynanabilecek şekilde güncellendi ve güncellenmiş kullanıcı arayüzü ve kontrol şeması, Arrakis’e koltuğunuzdan hükmetmeyi çocuk oyuncağı haline getirmek için tasarlandı. Keşif yaparken, birlikleri kontrol ederken ve sınırlarınızı gerçek zamanlı olarak genişletirken zafere giden yolu planlayın ve çizin.

Frank Herbert’in bilimkurgu başyapıtının tema ve bilgileri Dune’da sunumun çok ötesine geçiyor: Baharat Savaşları’nda sunumun çok ötesine geçerek oynanışın derinliklerine uzanıyor. Arrakis’teki baharata hükmetmek için oyuncular kum kurtları, fırtınalar ve diğer gruplar her taraftan tehdit ederken casusluk, askeri güç, siyasi zeka ve akıllıca ekonomik kararlar arasında denge kurmalıdır.

Tek başınıza oynayın veya arkadaşlarınızı entrikalar ve değişen güçlerle dolu bir ağın içine çekin. Atreides, Harkonnen veya Fremen gibi altı ikonik gruptan birini seçin ve güçlü ve zayıf yönlerini öğrenin.

Dune: Spice Wars aynı zamanda çapraz satın alma işleviyle de sunuluyor ve oyuncuların Microsoft mağazasından satın aldıklarında hem konsollarında hem de bilgisayarlarında destansı strateji deneyimini sorunsuz bir şekilde yaşamalarına olanak tanıyor.
Xbox X|S’te bugün Arrakis’in uçsuz bucaksız çöllerine adım atın.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.