-->
Destiny 2: The Final Shape Genişlemesi Heyecanla Bekleniyor, Ancak Yeni Tarih Açıklandı!

Bungie, beklenen Destiny 2 genişleme paketi “The Final Shape” için planlanan 27 Şubat 2024 çıkış tarihini maalesef erteledi.

27.11.2023 | ulasufuk

Bungie, beklenen Destiny 2 genişleme paketi “The Final Shape” için planlanan 27 Şubat 2024 çıkış tarihini maalesef erteledi. Yeni çıkış tarihi olarak 4 Haziran 2024 belirlendi. Şu anda Destiny 2, heyecanla beklenen genişlemeyi PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam üzerinden) platformlarından oynayan oyuncular için sunmaya devam ediyor.

En iyi deneyim için ertelenme kararı alınmış

The Final Shape, Destiny hikayesinin ilk on yılının zirvesini temsil ediyor. Bu unutulmaz yolculuğu daha da özel kılmak için, tutkulu ekip biraz daha zamana ihtiyaç duyduklarını açıklıyor. Bu nedenle, oyunun çıkış tarihi bir sonraki yılın Şubat sonuna ertelenmiştir.

The Final Shape’in Standart Sürümü, yeni bir hikaye seferi, üç yeniden tasarlanmış Süper, keşfedeceğiniz yeni bir mekan, toplamak için heyecan verici yeni silahlar ve zırhlar içerir. The Final Shape yılındaki ilk bölümde, zamanı ve mekanı bükerek Gezgin’in içindeki sırları keşfedeceğiniz bir maceraya atılacaksınız. Tanık’ın rehberliğinde, Destiny evreninin derinliklerine bir adım daha yaklaşın.

Yeni video



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.