-->
CD PROJEKT RED İlk Resmi Podcast’ini Başlatıyor!

CD PROJEKT RED bugün AnsweRED Podcast’in lansmanını ve Hikaye Yönetmenleri Marcin Blacha ve Tomasz Marchewka’nın yer aldığı ilk bölümün prömiyerini duyurdu.

23.11.2023 | ulasufuk

CD PROJEKT RED bugün AnsweRED Podcast’in lansmanını ve Hikaye Yönetmenleri Marcin Blacha ve Tomasz Marchewka’nın yer aldığı ilk bölümün prömiyerini duyurdu.

Anlık görüntü:

CD PROJEKT RED’in ilk resmi podcast yayını olan AnsweRED Podcast resmi olarak başladı.
Podcast, stüdyonun yeteneklerinden özel bir bakış açısı sunarak video oyunu geliştirme dünyasına giriyor.
Yayın, Polaris Oyun Direktörü ve Başkan Yardımcısı Sebastian Kalemba ile Kıdemli İletişim Müdürü Paweł Burza tarafından sunuluyor.
İlk bölümde Cyberpunk 2077 ve The Witcher 3: Wild Hunt’ın hikayesinden sorumlu Marcin Blacha ve Tomasz Marchewka yer alıyor.
Podcast’e Apple Podcasts, Spotify ve YouTube’da video formatında ulaşabilirsiniz.

Tam makale:

AnsweRED Podcast, oyun geliştirmede benzer düşünen bireylere adanmıştır ve CD PROJEKT RED ekip temsilcilerinin görüşlerinden, deneyimlerinden ve en son uzmanlıklarından bilgi edinmeleri için benzersiz bir platform sağlar. Stüdyonun kültürüne ve işçiliğine derinlemesine bir dalış ve oyunlarının çeşitli yönlerinden sorumlu kişileri dinleme şansı – yapım ve programlamadan sanat ve anlatıma kadar. Gelecekte AnsweRED Podcast, ilham verici tartışmaları ve farklı bakış açılarını teşvik eden bir platform oluşturmak için dünya çapındaki oyun geliştiricilerine davetler gönderecek.

AnsweRED Podcast S01E01’i dinleyin

The Witcher dünyasında geçen yeni oyunun Başkan Yardımcısı ve Oyun Direktörü Sebastian Kalemba ve Kıdemli İletişim Müdürü Paweł Burza podcast’in sunuculuğunu yapıyor. Her bölümde CD PROJEKT RED’den uzmanlarla video oyunu geliştirmenin farklı yönleri, stüdyo kültürü ve günümüz oyun geliştirme sektöründe çalışmak hakkında konuşuyorlar.

AnsweRED Podcast’in ilk bölümünde, her ikisi de Hikaye Direktörü olarak görev yapan Marcin Blacha ve Tomasz Marchewka, hikayenin oyun geliştirme sürecindeki rolünü, yazarlar ve diğer geliştiriciler arasında işbirliği yapmayı ve anlatının önemini tartışacaklar.

AnsweRED Podcast’in ilk bölümüne Apple Podcasts, Spotify ve YouTube’dan ulaşılabiliyor ve yeni bölümler her ay yayınlanıyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.