-->
Bir arkadaşınızla birlikte yabancı dünyaları keşfedin ve ikonik bir uzay emlakçısı ikilisi olun Yeni Space for Sale co-op fragmanına hemen göz atın!

Birlikte keşfedin, birlikte çalışın ve evrenin gelmiş geçmiş en büyük uzay emlakçısı ikilisi olun! Space for Sale’in yeni co-op fragmanına buradan göz atın.

23.11.2023 | ulasufuk

Birlikte keşfedin, birlikte çalışın ve evrenin gelmiş geçmiş en büyük uzay emlakçısı ikilisi olun! Space for Sale’in yeni co-op fragmanına buradan göz atın:

Bilinmeyen gezegende birlikte mi dolaşacaksınız yoksa daha verimli çalışmak için ayrılacak mısınız? Siz ve arkadaşınız için keşfedilecek üç gezegen var, o halde çıkın ve inşa etmeye başlayın! Çabalarınızı düzene koyun (daha çok değil, daha akıllı çalışın!), ekipmanlarınızı birbirini tamamlayacak şekilde senkronize edin ve gözünüzü ortak bir kozmik hedefe dikin.

Tek oyunculu moduna ek olarak, Space for Sale iki oyuncu için olağanüstü bir çevrimiçi işbirliği deneyimi sunarak sizin ve bir arkadaşınızın oyuna sorunsuz bir şekilde girip çıkmanızı sağlar. Yalnızca ev sahibinin dünyası ilerlemeyi koruyacak ve yalnızca ev sahibi oyunu kaydedebilecek, ancak her iki oyuncu da aynı öğelere erişebilecek ve birlikte başarılar kazanacak. Yeni bir dünya başlatırsanız, baştan başlarsınız.

Geliştirici Günlükleri
Daha fazla arka plan bilgisi için lütfen buradaki geliştirme günlüklerine göz atın: https://thqn.net/3Gry5E1. Yeni bir geliştirici günlüğü 23 Kasım’da yayınlanacak!

Space for Sale, Karlstad, İsveç’teki Mirage Game Studios tarafından geliştiriliyor ve THQ Nordic tarafından yayınlanıyor ve PC için 29,99 € / 29,99 $ / 24,99 £ SRP fiyatıyla satışa sunulacak.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.