-->
Ava Çıkın! UBOAT: Sessiz Kurt 30 Kasım’da Yelken Açıyor!

Size iyi haberlerimiz var! Kod adı UBOAT: Sessiz Kurt olan operasyon harekete geçmeye hazır!

28.11.2023 | ulasufuk

Hay hay, Kaptan!

Size iyi haberlerimiz var! Kod adı UBOAT: Sessiz Kurt olan operasyon harekete geçmeye hazır! Seyir defterinizi açın ve tarihi not edin: 30 Kasım 2023. O gün, UBOAT: The Silent Wolf’un prömiyeri Meta Quest Store’da gerçekleşecek!

Ayrıca size devam eden ön siparişi de hatırlatmak istiyoruz. Bu, UBOAT: The Silent Wolf’a promosyonel bir fiyatla sahip olmak için harika bir fırsat – sadece 17,99 $! Prömiyerden sonra oyunun fiyatı daha yüksek, 19.99 $ olacak.

Bu fırsatı değerlendirin ve UBOAT: The Silent Wolf’a ilk binenlerden biri olun. Sizi gizli görevlerin, deniz savaşlarının ve iddialı mücadelelerin dünyasına çekecek bir maceraya hazır olun! Zor kararlar, tehlikeli durumlar ve kararlılığınızı test etme şansı sizi bekliyor!

Uboat hakkında ne bilmelisiniz?

Uboat: The Silent Wolf, oyuncuları İkinci Dünya Savaşı’nın yoğun gerçeklerine sürükleyen bir anlatı oyunu ile denizaltı simülatörünün benzersiz bir birleşimidir. Oyun, gerçek bir denizaltıdaki yaşamın zorluklarını tasvir ederek gerçekçilik için çabalıyor. Oynanışa psikolojik bir boyut katan oyunda, her kararın sonuçları vardır ve deniz, oyuncuların cesaret ve kararlılığının sert bir yargıcı haline gelir.

Denizaltı tutkunlarını neler bekliyor?

TEK MODLU HİKAYE KAMPANYASI tek başınıza derin deniz macerası yaşamanıza olanak tanırken, ÇOK OYUNCULU İŞBİRLİĞİ MODU düşmanları avlamak ve heyecan verici zaferler elde etmek için diğer oyuncularla işbirliği yapmanızı sağlar. Oyuncular ölümcül deniz savaşları, düşman tuzaklarını alt etme ve hava karşılaşmalarına katılmayı bekleyebilirler. Ayrıca, SERBEST DOLAŞIM MODU, çeşitli denizcilik mücadeleleriyle dolu açık bir dünyayı keşfetme şansı sunuyor.
Resmi prömiyerden önce, denizcilik macera dünyasına erken erişim için bir anahtar sunuyoruz. Anahtarlar Keymailer ve Woowit aracılığıyla edinilebilir.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.