-->
Assassin’s Creed Mirage Hayranlarını Sevindirecek Haber: Yeni Oyun + Modu Yolda!

Assassin’s Creed serisinin heyecanla beklenen yeni oyunu Mirage için Ubisoft, müjdeli bir haberle karşımızda!

16.11.2023 | ulasufuk

Assassin’s Creed serisinin heyecanla beklenen yeni oyunu Mirage için Ubisoft, müjdeli bir haberle karşımızda! Resmi Twitter hesaplarından yapılan duyuruya göre, Aralık ayında oyun severleri sevindirecek bir güncelleme yolda. Assassin’s Creed Mirage, Yeni Oyun + moduyla güçleniyor. Detaylı bilgiler ve heyecan verici yenilikler için gözler Aralık’a çevrildi!

Ücretsiz güncellemeyle beraber gelecek

Assassin’s Creed Mirage için heyecan verici bir güncelleme yolda! Aralık ayında ücretsiz olarak sunulacak olan Yeni Oyun + modu, oyunculara oyun deneyiminde yeni bir boyut kazandıracak. Bu modun yanı sıra, isteğe bağlı bir kalıcı ölüm modu da tüm zorluklarda kullanılabilecek.

Detayların henüz tam olarak açıklanmamış olmasına rağmen, ekip daha fazla bilgi paylaşacağını belirtiyor. Assassin’s Creed Mirage, PC platformunda Epic Games üzerinden 849 TL fiyatla satışa sunuluyor. Oyuncular, dokuzuncu yüzyıl Bağdat’ının kalabalık sokaklarında yer alarak, sokak hırsızı Basim’in adalet ve cevap arayışına katılıyorlar. Gizemli Hidden Ones örgütü aracılığıyla Usta Suikastçı olan Basim’in kaderi, beklenmedik bir yöne evriliyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.