-->
Alone in the Dark’dan Heyecan Verici 7 Dakikalık Oynanış Videosu Ortaya Çıktı!

THQ Nordic ve Pieces Interactive, Alone in the Dark için yaklaşık sekiz dakikalık bir oynanış videosu olan “Looking for Jeremy”u paylaştı.

12.11.2023 | ulasufuk

THQ Nordic ve Pieces Interactive, Alone in the Dark için yaklaşık sekiz dakikalık bir oynanış videosu olan “Looking for Jeremy”u paylaştı. Videoda karakter animasyonları, ortam detayları, ara sahneler ve daha fazlası görülebilir.

Alone in the Dark önümüzdeki yıl geliyor 

Yayınlanan oynanış videosu, oyundaki yapı ve hikaye hakkında pek çok detayı açığa çıkarıyor. Emily ve Özel Dedektif Edward’ın gizemli bir mektup alarak Derceto Malikanesi’ne gelmeleri ve açıklanamayan olayları araştırmak ve Jeremy’yi bulmak için yola çıkmalarını gözlemliyoruz. Bu oyunda kime güveneceğimiz, neye inanacağımız ve ne yapacağımız tamamen biz oyunculara bağlı gibi görünüyor.

Alone in the Dark, PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam ve GOG) platformları için 16 Ocak 2024’te piyasaya sürülecek. Bu Alone in the Dark yeniden uyarlaması, 90’ların klasik korku oyununa bir saygı duruşu niteliğinde ve Derceto Malikanesi’ne tekrar dönüş yapmamıza olanak tanıyor.

İşte Oynanış Videosu:



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.