-->
Age of Empires 4’e Yeni Soluk: The Sultans Ascend Ek Paketi Şimdi Oyuncularla Buluşuyor!

Age of Empires 4, Relic Entertainment tarafından geliştirilmiş ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanmış olan strateji taktik oyununa heyecan verici bir ek paket geldi.

15.11.2023 | ulasufuk

Age of Empires 4, Relic Entertainment tarafından geliştirilmiş ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanmış olan strateji taktik oyununa heyecan verici bir ek paket geldi. Bu yeni genişleme paketi olan “The Sultans Ascend,” oyuncuları şehirlerini savunmak için büyük kuvvetlere liderlik etme görevine çağırıyor.

The Sultans Ascend paketinde farklı birimler yer alıyor 

Orta Doğu’nun zengin atmosferinde geçen bu heyecan verici genişleme paketi ile Age of Empires 4’e yepyeni bir boyut ekleniyor. Japonlar ve Bizanslılar gibi güçlü orduları yönetme şansı elde ederken, tek oyunculu hikayede Avrupa Haçlı Seferleri’ne karşı direnişin öncülerinden biri olarak Müslüman bir lideri canlandırma imkanına sahip oluyorsun. Ünlü Müslüman liderlerin destansı hikayelerini keşfederken, Haçlılarla verilen mücadeleleri ve savaşları deneyimleyeceksin.

Paketin içinde toplamda 8 sefer görevi bulunuyor. Tapınak Şövalyeleri, Hospitalier Şövalyeleri ve Tötonların Kutsal Tarikatları gibi güçlü düşmanlara karşı savaşırken, aynı zamanda eski rakip Moğollarla da mücadele ediyorsun. Savaşlar, hem karada hem de denizde gerçekleşiyor ve yeni kahramanlar, yetenekler ve oyun mekanikleriyle kendini geliştirmeni sağlıyor.

Her bölümde, Tuğtekin, Nûreddin, Şirkuh, Selahaddin, Kutuz, Baybars, Şecerüddür ve Barsbay gibi önde gelen Müslüman liderlerin yer aldığı bu epik genişleme paketi, Türkçe dil desteğiyle Steam’de 199,00 TL’den satışta!

İşte Çıkış Fragmanı:



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.