-->
Aew: Fight Forever 2. Sezonu Başlatıyor!

“AEW: Fight Forever” Oyuncuları Artık Max Caster ve Anthony Bowens’ı Oyun İçi Kadrolarına Ekleyebilecek PLUS All-New Dynamite Arena

23.11.2023 | ulasufuk

“AEW: Fight Forever” Oyuncuları Artık Max Caster ve Anthony Bowens’ı Oyun İçi Kadrolarına Ekleyebilecek PLUS All-New Dynamite Arena

22 Kasım 2023: Hey, dinleyin! THQ Nordic GmbH, All Elite Wrestling (AEW) ve YUKE’S Co., Ltd. bugün AEW: Fight Forever için Dynamite Featuring The Acclaimed DLC’sini yayınladı. AEW yıldızları Max Caster ve Anthony Bowens’ın yer aldığı yeni DLC, AEW: Fight Forever içeriğinin yepyeni bir sezonunun başlangıcını işaret ediyor. The Acclaimed’ın bayram kutlamalarına buradan göz atın:

Sezon 2’de yer alan üç DLC’den ilki olan Dynamite Featuring The Acclaimed, PS4™, PS5™, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC için 11,99$’a satışa sunuldu. Fight Forever hayranları bugünden itibaren Sezon 2 Season Pass’i de özel bir indirimle satın alabilirler.

Beğenilen DLC’yi İçeren Dynamite
Oyuncular artık kontrol cihazlarıyla makasa vurabilir ve hüküm süren AEW Dünya Üçlü Şampiyonları Anthony Bowens ve Max Caster’ın üçte ikisi olarak oynayabilirler. Caster ve Bowens, Caster’ın ringe inen pop kültürü odaklı serbest stil rapleri ve sürekli gelişen elektrikli sloganlarıyla AEW hayranlarının favorileri haline geldi.

Dynamite Featuring The Acclaimed DLC şimdi PS4™, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC için 11,99 € / 11,99 $ / 9,99 £ SRP fiyatıyla satışa sunuldu. Nintendo® Switch için DLC daha sonraki bir tarihte satışa sunulacaktır. DLC’yi oynamak için ana oyun gereklidir.

AEW: Fight Forever PS4™, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC ve Nintendo® Switch için 59,99 € / 59,99 $ / 49,99 £ SRP fiyatıyla satışa sunulmuştur.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.