-->
Yeni Soulslike – Deathbound’un Düşmüş Savaşçılarını Keşfedin.

Trial Forge Studio ve Tate Multimedia yakında çıkacak Aksiyon RPG’nin ana karakterlerini tanıttı.

26.10.2023 | ulasufuk

Trial Forge Studio ve Tate Multimedia yakında çıkacak Aksiyon RPG’nin ana karakterlerini tanıttı.

2024’te piyasaya sürülecek Souls benzeri türün yeni bir yorumu olan Deathbound’un merkezinde iki grup yer alıyor: Ölüm Kilisesi ve Yaşam Tarikatı.

Ölüm Kilisesi, Zieminal’de (Deathbound’un dünyası) baskın olan inançtır ve kendi inançlarını takip etmeyen herkese zulmeden fanatiklerden oluşur. Karşı cephede ise Yaşam Tarikatı yer alır – Ölüm takipçilerinin baskısına direnmeye çalışan birçok örgütün huzursuz bir ittifakıdır. Her ne pahasına olursa olsun insanlığa ölümsüzlüğü geri getirme arayışındaki Essencemancer’lardan – Tanrıça Yaşam’a tapanlar – oluşuyor.

Bugün, Deathbound’un Brezilyalı geliştiricisi Trial Forge ile işbirliği yapan Tate Multimedia, Deathbound’un oynanabilir karakterlerini detaylandıran iki kısa videoyu paylaşmaktan mutluluk duyuyor.

Kendi fraksiyonları arasında bölünmüş olan bu iki video, her karakterin kişilikleri ve motivasyonları hakkında kısa bir fikir veriyor. Ek olarak, videolar lanetlenmiş savaşçıların her birinin sunduğu savaş stilleri ve saldırıları hakkında bilgi veriyor



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.