-->
Türkçe Dublajlı Crysis Remastered Üçlemesi Steam’de Sadece 46 TL!

Crysis 1 Remastered, Crysis 2 Remastered ve Crysis 3 Remastered oyunlarını içeren Crysis Remastered Trilogy paketi, Steam’de şu an yüzde 72’lik bir indirimle sadece 46,70 TL’den satılıyor.

01.10.2023 | ulasufuk

Crysis 1 Remastered, Crysis 2 Remastered ve Crysis 3 Remastered oyunlarını içeren Crysis Remastered Trilogy paketi, Steam’de şu an yüzde 72’lik bir indirimle sadece 46,70 TL’den satılıyor. Bu büyük fırsatı kaçırmamanızı ve bu üçlemeyi kütüphanenize eklemenizi kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Crysis Remastered üçlemesi, hem Türkçe alt yazı hem de Türkçe dublaj desteğiyle birlikte geliyor. Bu oyun, Türk yapımı Crytek tarafından oyunculara sunuluyor ve oyunda nano suit ile donatılmış bir karakteri kontrol ederek üstün güçlerle dolu bir dünyada düşmanlarla mücadele ediyoruz. Bu seri, nişancı, aksiyon, keşif ve gizlilik unsurlarını bir araya getirerek büyüleyici bir deneyim sunuyor.

Başlangıçta basit bir kurtarma operasyonu gibi görünen bu macera, uzaylı istilacıların Kuzey Kore’ye bağlı adalara saldırmasıyla farklı bir boyut kazanıyor. Bu üçleme sayesinde hikayenin gelişimini takip edebilir ve karakterimizin ve ekibimizin başına neler geldiğini keşfedebilirsiniz.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.