-->
The Outlast Trials – Yeni Cadılar Bayramı Güncellemesiyle Mahkeme Başladı

Denekler şimdi yeni Adliye Duruşmasına girebilir ve Steam ve Epic Games Store Cadılar Bayramı indirimlerinden yararlanabilir!

26.10.2023 | ulasufuk

Denekler şimdi yeni Adliye Duruşmasına girebilir ve Steam ve Epic Games Store Cadılar Bayramı indirimlerinden yararlanabilir!

Eleştirmenlerce beğenilen ve dehşet verici Outlast serisinin arkasındaki bağımsız geliştirme stüdyosu Red Barrels, bugün hayatta kalma korkusu çok oyunculu The Outlast Trials için Cadılar Bayramı güncellemesinden yeni bir Deneme olan Adliye Sarayı’nın kapılarını açıyor.

Mayıs 2023’te Erken Erişime açılan The Outlast Trials, 1,4 milyon kopya satarak olağanüstü bir başarı elde etti. Bu dehşet verici 4 oyunculu co-op deneyimine yeni katılanlar, korkunç derecede cömert %20 Cadılar Bayramı indiriminden yararlanabilirler.

Cadılar Bayramı Güncellemesi
Denekler yeni Deneme ‘Program 4: Hakikat ve Adalet’ ile tanışabilir ve yeni Haftalık Programlar, ek MK-Mücadeleleri ve özel ödüllerle dolu sınırlı süreli bir Cadılar Bayramı etkinliği olan Program Geister ile karşılaşabilirler. Denekler ayrıca yeni Amperler, Varyatörler, Reçeteler, Kozmetikler, Hücre Öğeleri ve Uyku Odası Minigame’inin yanı sıra çok sayıda yaşam kalitesi iyileştirmesi bekleyebilirler.

Güncellemelerin yanı sıra aşağıdaki eklemeler ve iyileştirmeler de yer alıyor:
Grup Bulma Değişiklikleri – Aynı Deneme ve diğer seçenekler için oyuncuları bulun
Yeni Seviye Sınırı, Reçeteler ve Amperler – İlerlemenize devam edin ve yeni Reçeteler ile Amperlerin kilidini açın
Yeni Sonuç – Murkoff yeniden doğanları nereye gönderecek?
Yeni Efsanevi Kıyafetler – Yeniden doğanlar için yeni Efsanevi Kıyafetler
Oyuncu Raporlama Araçları – Tüm oyuncular için harika bir deneyim sağlamak için yeni bir araç
Yeni Performans XP’si – Deneme sırasındaki eylemlerinize dayalı ödüller
Yapay Zeka İyileştirmeleri – Yenilenmiş Screamer düşmanı ve diğer birçok değişiklik

Steam ve Epic Games Mağaza Satışları
Cadılar Bayramı döneminde The Outlast Trials’ı satın alan yeni denekler, Murkoff tesisinin zorluklarına özel %20 indirimle göğüs gerebilirler. Erken Erişim oyunu 1 Kasım’a kadar Epic Games Store’da $23.99 / £19.03 / €21.59 ve $27.19 CAD fiyatlarıyla satılacak ve 26 Ekim – 2 Kasım tarihleri arasında Steam mağaza indiriminin bir parçası olarak $24.00 / £20.00 / €23.20 ve $31.19 CAD fiyatlarıyla satışa sunulacak.

The Outlast Trials Hakkında
Outlast Trials, önceki oyunlarla aynı dehşet verici evrende geçen, beğenilen Outlast hayatta kalma korku serisine yepyeni bir yaklaşımdır, ancak bu sefer tek başınıza veya dört kişiye kadar bir takımda arkadaşlarınızla oynamayı seçebilirsiniz.

Soğuk Savaş döneminin zirvesinde geçen oyunda oyuncular, karanlık Murkoff Corporation tarafından kaçırılan denek rolünü üstleniyor. Gizli bir Murkoff tesisinde hapsedilen oyuncular, bir dizi fiziksel ve zihinsel çileye itilecek, ikonik karakterler tarafından işkence görecek ve akıl sağlıkları bozulmadan hayatta kalmak için tek başlarına veya takımlar halinde meydan okuyacaklar.

Outlast Trials şu anda PC için Erken Erişim’de ve 2024’ün başlarında konsollarda yayınlanacak.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.