-->
Stranded: Alien Dawn, Heyecan Verici Robots and Guardians DLC’si ile Hayatta Kalma Stratejistlerine Yeni Zorluklar Getiriyor

Sürükleyici yeni bir senaryoya cesaret edin, heyecan verici yeni teknolojileri keşfedin ve düşmanca yeni düşmanlara karşı savunma yapın.

26.10.2023 | ulasufuk

Sürükleyici yeni bir senaryoya cesaret edin, heyecan verici yeni teknolojileri keşfedin ve düşmanca yeni düşmanlara karşı savunma yapın.

Frontier Developments plc (AIM: FDEV, ‘Frontier’) ve geliştirici Haemimont Games’in oyun şirketi Frontier Foundry, bugün gezegende hayatta kalma simülasyonu Stranded için sansasyonel yeni bir PDLC duyurdu: Alien Dawn. Robots and Guardians 7 Kasım Salı günü Steam ve Epic Games Store üzerinden PC, PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4 ve Xbox One’da £9.99/$12.99/€12.99 tavsiye edilen perakende satış fiyatıyla satışa sunulacak.

Robots and Guardians, oyuncuların ilk bilinçli android olan Hope’u korumaları gereken aksiyon dolu yeni bir senaryo sunuyor. Hope’u acımasız bir üretim konsorsiyumu olan yapımcılarının pençesinden kurtaran isyancılar grubu, onların paha biçilmez varlıklarını geri alma girişimlerine karşı savunma yapmalıdır.

Dış dünyalardaki keşfedilmemiş bir gezegene sığınan isyancılar, Hope’un gelişmekte olan zihninin ilerlemeye devam edebileceği güvenli ve emniyetli bir sığınak inşa etmelidir. Hope’un zekâsı arttıkça, oyuncular yeni beceriler seçebilecek ve yeni özelliklerin kilidini açabilecekler. Ayrıca dinlenme ihtiyacını geliştirebilir ve potansiyel olarak grup üyeleriyle bağ kurabilir. Yeni kaynaklar olan SilicaEnergel ve SilicaEnergel Plus, insan gıdası tüketemeyen Hope’un beslenmesini sağlamak için üretilebilir.

Senaryo boyunca oyuncular, isyancıların konsorsiyumdan gelen otomatik saldırı dalgalarının üstesinden gelebilmelerini sağlamak için yenilikçi stratejiler geliştirmeli, Hope’u korumak ve zafere ulaşmak için savaş robotlarına, savaş dronlarına ve mobil taretlere karşı savaşmalıdır.

Yeni zorluklarla birlikte yeni teknolojiler de geliyor. Asiler, savunma robotları, mobil makineli tüfekler, lazer donanımlı taretler, lazer kılıçlar ve daha fazlası dahil olmak üzere bir dizi yeni silahı araştırabilecek, inşa edebilecek ve kullanabilecekler. Robotlar savaşa katılabilir ve sonrasında yarı otomatik komuta istasyonlarına geri dönebilirler. Botlar, mobil taretler ve lazer kılıçlar da tüm Stranded senaryolarında kullanılabilir: Alien Dawn senaryolarında da kullanılabilir.

Savunma teknolojilerine ek olarak, oyuncular tüm senaryolarda görevleri otomatikleştirmek ve verimliliği artırmak için yeni yolların kilidini açabilirler. Hizmet ve hasat botları isyancılara yemek pişirme, ekin ekme ve kaynak toplama konularında yardımcı olabilirken, fütüristik bir iyileştirme cihazı hem Hope’un hem de insanların bir şifacı veya doktor olmadan tedavi edilmesini sağlıyor.

Ayrıca PDLC ile birlikte yeni kurtulan Henry Caldwell de tanıtıldı. İnsanlığını geri kazanma arayışında olan savaşta sertleşmiş bir gazi olan Henry, robotik uzuv değişimleri ve yakın dövüşte uzman becerileriyle zorluklardan daha güçlü bir şekilde çıktı ve onu saldırı tehdidi altında yaşayan herhangi bir grup için ideal bir seçim haline getirdi.

PDLC, tüm oyuncular için bir dizi yeni özellik ve geliştirme getiren ücretsiz bir temel oyun güncellemesiyle birlikte piyasaya sürülecek. Bunlar arasında teslimat drone teknolojisi, çok katlı binalar inşa etme yeteneği, fütüristik mobilya eşyaları, bir karbon arbalet ve daha fazlası yer alıyor.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.