-->
RoboCop: Rogue City – Oyunun Orijinal Hikayesini Keşfedin

Oyunun çıkışından sadece birkaç gün önce NACON ve TEYON oyunculara MGM Studios serisinden uyarlanan RoboCop: Rogue City’de yer alan orijinal hikayeyi keşfetme şansı sunuyor.

27.10.2023 | ulasufuk

Oyunun çıkışından sadece birkaç gün önce NACON ve TEYON oyunculara MGM Studios serisinden uyarlanan RoboCop: Rogue City’de yer alan orijinal hikayeyi keşfetme şansı sunuyor. Senaryo, sıkı hayranları memnun edecek pek çok referans içeren ilgi çekici yeni bir olay örgüsü geliştiriyor. Ayrıca birinci şahıs aksiyon oyunlarını seven oyuncular, kısa süre önce Xbox Showcase’de özel olarak sunulan ikinci bir video ile kendilerini dışlanmış hissetmeyecekler. Ayrıca, bugünden başlayarak 29 Ekim’e kadar Londra MCM Comic Con katılımcıları S1905 standında RoboCop: Rogue City oynama şansına sahip olacaklar. Oyun 2 Kasım 2023’te PS5, Xbox Series X|S ve PC’de piyasaya sürülecek. “Alex Murphy Edition” için ön sipariş veren oyuncular oyuna 48 saat erken erişebilecekler.

Eski Detroit, “şehirdeki yeni adam” ile birlikte hareket etmeye karar veren çeteler tarafından rahatsız ediliyor. Daha önce polis tarafından bilinmeyen bu yeni düşman, bir terör saltanatının arkasındadır: kayıplar, her türlü suç ve Nuke kaçakçılığı arasında şehir kaosa sürüklenmiştir. Yarı insan, yarı makine, tamamen polis olan RoboCop’u oynuyorsunuz ve düzeni sağlamak için hazırsınız. Mega şirket Omni Consumer Products (OCP) tarafından yakından izlenecek, hareketleriniz takip edilecek ve en tehlikeli görevlerinizde nasıl performans gösterdiğiniz analiz edilecek – hatasız kalmanızı sağlamak için mi, yoksa belki de sizi daha iyi kontrol etmek için mi? Tıpkı OCP’nin Detroit Polis Departmanı’nın yerini almayı planladığı, görünüşe göre daha uyumlu robot ordusu gibi…

Eski Detroit’i kasıp kavuran yeni suç lorduna karşı mücadeleye liderlik etmek için ikonik siberkopun kontrolünü ele alın. Karanlık “Afterlife” projesinin ardındaki sırları ortaya çıkarmak için soruşturmayı yönetin: düzeni sağlamak ve Eski Detroit vatandaşlarını korumak için güvenilir Auto 9’unuza, özel becerilerinize, siborg gücünüze ve dedektiflik yeteneklerinize güvenmeniz gerekecek.

RoboCop: Rogue City, geliştirme stüdyosu Teyon ve video oyunu yayıncısı NACON tarafından, film ve premium TV içeriği üretiminde uzmanlaşmış lider eğlence şirketi Metro Goldwyn Mayer (MGM) ile işbirliği içinde yaratılıyor. RoboCop: Rogue City’nin 2 Kasım 2023 tarihinde PC, PS5TM ve Xbox Series için piyasaya sürülmesi planlanıyor.

İşte Fragman:



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.