-->
Resmi Farming Simulator Dergisi: GIANTS Software Sayıyı Yayınladı

Malçlama, modlama ve daha fazlası: Yayıncı ve geliştirici GIANTS Software bugün, gazete bayilerinde veya Farming Simulator web sitesi üzerinden dijital olarak temin edilebilen Resmi Farming Simulator Dergisi’nin 3. sayısını yayınladı.

17.10.2023 | ulasufuk

Malçlama, modlama ve daha fazlası: Yayıncı ve geliştirici GIANTS Software bugün, gazete bayilerinde veya Farming Simulator web sitesi üzerinden dijital olarak temin edilebilen Resmi Farming Simulator Dergisi’nin 3. sayısını yayınladı. Kasım sayısı, dünya çapında başarılı olan Farming Simulator serisiyle ilgili çeşitli konulara eğlenceli ve ilginç bir bakış sağlayan anlayışlı makaleler, haberler ve röportajlarla dolu.

Markalı Anahtarlık ile Birlikte

  1. Sayı, Farming Simulator logolu özel bir anahtarlık alan hayranlar için faydalı bir hediyeyle birlikte bayilere geliyor. Kapağın ana sanat motifi aynı zamanda iki sayfalık bir poster ve bugüne kadarki en kapsamlı Farming Simulator 22 teklifi olarak Kasım ayında piyasaya sürülecek olan Premium Edition’ın etkileyici vurgulama makinesini içeriyor.

Kasım sayısı ayrıca Farming Simulator 23 için tatlı bir güncellemeyi de ortaya koyuyor, çünkü geliştiriciler yakında mobil sürümlere şeker kamışı eklemek için çalışıyorlar. Geliştiricilerden röportajlar ve ipuçları, etkinlik raporları ve bu sonbaharın en iyi 25 modunu içeren bir liste, 52 sayfayı tamamlıyor.

Birden Fazla Dilde Yayınlanmaktadır

GIANTS Software resmi Farming Simulator Dergisi’ni üç ayda bir yedi dilde (İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Lehçe, Hollandaca ve Çekçe) yayınlamaktadır. Fiziksel kopyalar on iki ülkede dağıtılmaktadır; dijital baskı ise Farming Simulator web sitesi üzerinden tüm dünyada mevcuttur.

Farming Simulator 22 PC, Mac, PlayStation®5 (PS5TM), Xbox Series X|S, PlayStation®4 ve Xbox One için mevcuttur. Mobil spin-off Farming Simulator 23, Nintendo SwitchTM Edition olarak perakende mağazalarında ve Nintendo eShop’ta mevcuttur. iPhone, iPad ve AndroidTM cihazlar için mobil versiyonlar sırasıyla App Store ve Google Play’de mevcuttur. FSL hakkında daha fazla bilgiye fsl.giants-software.com adresinden, resmi Farming Simulator web sitesinden ve GIANTS Software basın alanından ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.