-->
NecroCity ile Ürkütücü Olun! Steam’de Ölümsüz Krallığınızı Kurun!

Gameparic NecroCity’yi Steam’de yayınladı ve birkaç aylık geliştirmeden sonra Studio oyunu Tam Sürüm olarak yayınlamaya karar verdi.

26.10.2023 | ulasufuk

Gameparic NecroCity’yi Steam’de yayınladı ve birkaç aylık geliştirmeden sonra Studio oyunu Tam Sürüm olarak yayınlamaya karar verdi. Oyun şehir kurma, strateji ve kule savunma oyunlarının bir karışımıdır. Oyuncular, ölümsüz karakollarını sözde “iyi “nin ısrarcı güçlerine karşı savunmak zorundadır.

Ayrıca oyuna ücretsiz bir güncelleme olarak Gameparic yeni bir mod eklemeye karar verdi – Sonsuz Mod. Bu heyecan verici oyun modu, oyuncuların sürekli bir düşman dalgasıyla yüzleşmelerine ve Undead World’de hayal edebilecekleri her türlü zorluğun üstesinden gelmelerine olanak tanıyacak.

Oyunda oyuncu, Undead Krallığı dünyasında kendini kanıtlamaya çalışan genç bir Undead Prensi olarak oynuyor. Oyuncu canavar ordularını geri püskürtmeli, Krallığımızı inşa etmeli ve ana bina Ziggurat’ı savunmalıdır.

Yeni oyun içi – Sonsuz Modu artık oyunu satın almaya karar veren tüm oyuncular için mevcut. Bu modda oyuncular sonsuz düşman dalgalarıyla karşı karşıya kalacak ve görevleri mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmak ve mümkün olduğunca çok puan kazanmak olacak. Bu mod size bir düşman ordusuna karşı sürekli savaşta ne kadar dayanabileceğinizi öğrenme ve stratejik becerilerinizi en yüksek zorluk seviyesinde test etme fırsatı verir.

Yeni karakollar kurarak Ölümsüz Krallık’ı tüm topraklarda genişletin. İşçileri çağırın, kemikleri çıkarın, ruhları yakalayın ve Zigguratınızı her ne pahasına olursa olsun koruyun. Tuzaklar kurun, hayaletler ve iskeletler çalıştırın, büyü kullanın ve işleri renklendirmek için modlar ekleyin.

NecroCity şimdi yeni bir Sonsuz Mod, 9 yeni seviye, yeni biyomlar, mini harita iyileştirmeleri ve diğer birçok özellik ile tam sürümde mevcut. NecroCity Steam üzerinden satın alınabilir ve 7 dilde mevcuttur.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.