-->
Marvel’s Spider-Man 2 PlayStation Tarihindeki En Hızlı Satılan Oyun Haline Geldi!

Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan ve Insomniac Games tarafından geliştirilen aksiyon-macera oyunu Marvel’s Spider-Man 2, büyük bir başarıya imza attı.

26.10.2023 | ulasufuk

Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan ve Insomniac Games tarafından geliştirilen aksiyon-macera oyunu Marvel’s Spider-Man 2, büyük bir başarıya imza attı. Oyun, piyasaya sürüldüğü ilk 24 saat içinde 2,5 milyondan fazla kopya satarak PlayStation tarihinin en hızlı satan oyunu unvanını kazandı. Marvel’s Spider-Man 2, 20 Ekim’de PlayStation 5 platformu için piyasaya sürüldü.

Devam oyunu, oyuncular tarafından genel olarak beğenildi.

Marvel’s Spider-Man 2, Peter Parker ve Miles Morales olarak tanıdığımız karakterlerle heyecan verici bir yolculuğa çıkıyor. Bu oyunda, şehirlerini ve sevdiklerini korumak için mücadele eden iki örümcek adam, aynı zamanda yeni tehlikelerle yüzleşiyorlar.

Venom ve ciddi bir tehdidi yenmek için ellerinden geleni yaparken, aynı zamanda örümcek adamlarının becerilerini geliştiriyorlar ve hem karakter özgü yetenek ağaçlarına sahip oluyorlar hem de ortak beceri ağaçlarına erişebiliyorlar.

Bu muhteşem yapım, PlayStation tarihinin en hızlı satan oyunlarından biri olarak dikkat çekiyor ve 1.499,00 TL fiyatla satışta.

https://x.com/PlayStation/status/1716439458419974366?s=20



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.