-->
Gangs Of Sherwood: Bı̇lmenı̇z Gereken Her Şey Vı̇deoda

Yeni bir fragman, Appeal Studios tarafından geliştirilen ve NACON tarafından yayınlanan en yeni co-op aksiyon-macera oyunu Gangs of Sherwood hakkında bilmeniz gereken HER ŞEYİ ortaya koyuyor.

16.10.2023 | ulasufuk

Yeni bir fragman, Appeal Studios tarafından geliştirilen ve NACON tarafından yayınlanan en yeni co-op aksiyon-macera oyunu Gangs of Sherwood hakkında bilmeniz gereken HER ŞEYİ ortaya koyuyor. Oyun ön siparişe açıldı ve 2 Kasım’da PlayStation®5, Xbox Series X|S ve PC’de (Epic Games Store, Steam) yayınlanacak.

Hikaye
Son Haçlı Seferleri sırasında İngiltere Kralı Richard ve ordusu mucizevi bir taş keşfetti: Aslan Yüreği. Bu taş, krallığın muazzam bir teknolojik ilerleme kaydetmesine yardımcı olan olağanüstü özelliklere sahipti. Aslan Yüreği muazzam bir refah ve güç kaynağı olduğu için, tabii ki korkunç bir açgözlülüğün konusu haline geldi. Nottingham Şerifi sonunda onu ele geçirerek otoritesini sağlamlaştırdı ve İngiliz halkını baskı altına aldı.

Karakterler
Bu zorbalığa karşı isyan etmek için, şerifin ordularını yenmek ve halkı onun acımasız yönetiminden kurtarmak için bir direniş hareketi oluşur. Robin Hood efsanesinden dört ikonik kahraman bu isyana liderlik ediyor ve Gangs of Sherwood’da şerifin kızı ve uzman suikastçı Maid Marian; keşiş ve şifacı Friar Tuck; çelik yumruklu bir savaşçı olan Little John ve tabii ki ünlü okçu Locksley’li Robin olarak oynayabilirsiniz.

Oynanış
Tüm karakterlerin kendi oyun tarzlarının yanı sıra çok çeşitli benzersiz ve özelleştirilebilir yetenekleri vardır. İlerledikçe, giderek daha güçlü ve muhteşem kombolar yapmanızı sağlayan yeni komboların ve parçaların kilidini açarsınız. Gangs of Sherwood baştan sona tek başına oynanabilmesine rağmen, öncelikle dört oyuncuya kadar çok oyunculu bir co-op deneyimi olarak tasarlanmıştır. Kahramanlarınızı dövüş stilinize uygun hale getirin ve takım arkadaşlarınızın güçlü yönlerini dikkate alın, böylece yıkıcı sinerjiler oluşturabilir ve Nottingham Şerifi’nin ordularına karşı zafer kazanabilirsiniz!

The Lionheart Edition şunları içerir:

  • Oyun
  • Alan-a-Dale için alternatif bir cilt
  • Dört kahraman için özel bir Aslan Yürekli Kostüm Seti
  • Dijital bir sanat kitabı
  • Oyunun orijinal müzikleri dijital formatta
  • Piyasaya sürülmeden 72 saat önce erken erişim
  • Ön sipariş bonus içeriği (Kahramanlar için Prestij Kostüm Seti)

İşte Fragman:



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.