-->
Fairytale Kingdom City Builder Fabledom Yeni Fairytales and Community Güncellemesi Ekliyor

Çeşitli büyülü peri masalı karşılaşmalarıyla büyüleyici bir yolculuğa çıkın!

16.10.2023 | ulasufuk

Çeşitli büyülü peri masalı karşılaşmalarıyla büyüleyici bir yolculuğa çıkın!

Bağımsız geliştirici Grenaa Games, yayıncı Dear Villagers ile ortaklaşa olarak, sağlıklı masalsı kasaba kurucusu Fabledom’un üçüncü büyük güncellemesinin 16 Ekim’de Steam Erken Erişim’de sunulacağını duyurmaktan mutluluk duyar. Oyuna yeni ana sanat eserleri getirmenin yanı sıra, bu son güncelleme, Fairytales and Community, yaklaşık 50 yeni dünya etkinliği, 30 hedef, yeni binalar ve çok sayıda yaşam kalitesi iyileştirmesi ve optimizasyonu dahil olmak üzere çok sayıda yeni masal karşılaşması sunuyor.

Bu büyülü masal karşılaşmalarından bazıları yanlış anlaşılan tek gözlü tepegöz Eric, büyükannesinin evini arayan kayıp kırmızı başlıklı kız, cadı ve kulübesi, elçi cüceler ve yivli faun.

Sihirli fasulye satan bir tüccar ve yakın ailenizden haber almak da dahil olmak üzere pek çok yeni dünya olayı da var. Belki de maliyetleri biraz düşürebilirler? Ayrıca Fabledom’a yeni aylık ve yıllık hedefler eklenerek kendini kasabaya adamış oyuncular için uzun vadeli hedefler sunulacak.

Masallar ve Topluluk güncellemesinde yeni eklenen içeriklere göz atın!

Bu son güncelleme, İşçi Loncası da dahil olmak üzere birkaç yeni bina ekliyor – loncaya ait olanlar daha fazla malzeme taşıyabilir ve normal İşçilerden daha hızlı bina inşa edebilir – fablinglerinizin mutluluğu pahasına daha fazla fon için vergileri artırmanıza olanak tanıyan bir banka, bir Büyük Tiyatro ve yakındaki su kütlelerinden deniz ürünleri toplamanıza izin verecek bir Balıkçı Kulübesi.

Diğer yaşam kalitesi içerikleri ve optimizasyonları şunlardır:

  • Kaynak üretimini ve tüketimini takip etmeye yardımcı olacak yeni grafikler eklendi
    -Tükenmiş bir kaynağa bağlı binalara simge eklendi
    -Eklenen vergi kontrolleri
    -Artık yerleştirilmiş binaların yerini değiştirebilir
    -Geliştirilmiş araç ipuçları eklendi
    -Mutluluk artık “görsel olarak görülürse” fabrikasyon üretkenliğini etkiliyor
    -Keskin köşeli yollar eklendi
    -Eklenen halk derileri
    -Birkaç yeni sebze eklendi
    -İstenirlik filtresi
    -Kış aylarında pencereler aydınlanır
    -Çöp artık kışın ekin tarlalarında ortaya çıkıyor, daha fazla ürün yetişmeden önce çiftçiler tarafından temizlenmesi gerekiyor
    -Bayrak çizgileri artık şehir evleri arasında otomatik olarak oluşturuluyor

Grenaa Games Oyun Direktörü Max Nielsen “Masallar ve Topluluk güncellemesi Fabledom’a çok daha fazla derinlik, entrika ve kolaylık katıyor” dedi. “50’den fazla yeni etkinlik, uzun vadeli hedefler ve yeni binaların eklenmesi, Fabledom’u her zamankinden daha zengin, daha derin ve daha şaşırtıcı bir çaba haline getiriyor! Hepsi bu kadar değil, önümüzdeki aylarda daha fazla güncelleme gelecek!

Troller, şövalyeler ve prenseslerden oluşan masalsı bir krallıkta geçen Fabledom, şehir kuruculuğuna rahat ve dinlendirici bir yaklaşım sunuyor. Yerleşim yerinizi sıfırdan oluşturun ve onu kaleler, kışlalar, çiftlikler, tarlalar, evler ve daha fazlasıyla doldurun. Tüm diyardaki en sıcak, en işlevsel köyü yaratmak için mevcut çeşitli dekorasyon ve yardımcı programlarla binalarınızı vizyonunuza uyacak şekilde özelleştirin!

Kendinize bir Prens veya Prenses bulun ve aşk için evlenin! Ya da para için! Diplomasi, feodal zamanlarda oyunun adıdır ve Fabledom’un kapsamlı müzakere mekaniği, karşılıklı çıkar için birleşmenize veya hakimiyet için çatışmanıza izin verir. Romantizm, oyunu oynama ve komşularınızla etkileşim kurma şeklinizi güçlü bir şekilde şekillendirecek ve her kur yapma, köyünüzü bölge için önemli hale getirmenin yeni yollarını getiriyor.

Grenaa Games iki kişilik küçük bir stüdyo, ancak Erken Erişim süreci boyunca Fabledom’a sürekli güncellemeler eklemek için çok çalışacak. Daha fazla bina, fabling türü, peri masalı karşılaşmaları, genişletilmiş romantizm ve diplomasi seçenekleri ve çok daha fazlasını bekleyin! Aşağıda, şu andan Erken Erişim’den çıkmasına kadar Fabledom’dan daha neler bekleyebileceğinize dair güncellenmiş bir yol haritası bulunmaktadır.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.