-->
DESOLATIUM bugün PS4™, PS5™, Xbox One, Series X|S ve Nintendo Switch’te Eldritch Dehşetlerini Serbest Bırakıyor

SOEDESCO, DESOLATIUM’un nihayet bugün, 27 Ekim’de piyasaya sürüldüğünü duyurmaktan heyecan duyuyor.

27.10.2023 | ulasufuk

SOEDESCO, DESOLATIUM’un nihayet bugün, 27 Ekim’de piyasaya sürüldüğünü duyurmaktan heyecan duyuyor. Bu önemli anı kutlamak için, heyecan verici yeni lansman fragmanında oyunun Lovecraft esintili dünyasına bir göz atın.

DESOLATIUM şimdi PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Nintendo Switch’te hem fiziksel hem de dijital sürümlerde 29,99 € / 29,99 $ karşılığında mevcut olduğundan çılgınlığa girmeye hazırlanın.

DESOLATIUM dünyasına adım atın ve bir arkadaşınızın garip kayboluşunu araştırırken birinci şahıs grafik macerasını deneyimleyin. Dört farklı karakter olarak oynayın ve Lovecraftian mitosuna dayanan doğaüstü varlıklarla dolu bir diyarı keşfedin. Hikaye ilerledikçe, oyuncular yaptıkları her seçimle olayların gidişatını şekillendirecek, potansiyel olarak daha fazla cinayeti önleyecek veya diğer olası sonların yanı sıra dünyanın sonundan kaçınacaklar.

SIRLARIN KILIDINI AÇ
KOZMIK BIR KORKU DÜNYASININ
H.P. Lovecraft’ın Cthulhu mitosunun unutulmaz ve esrarengiz dünyasından ilham alan DESOLATIUM, oyuncuları dünya dışı varlıklar, gizemli tarikatlar, ritüel cinayetler ve tüyler ürpertici vahiylerle karşılaşacakları bir boyuta sürüklüyor. Oyuncular bu grafik maceraya atıldıklarında, akıl sağlıklarına meydan okuyan ve onları varoluşun doğasını sorgulamaya zorlayan kozmik bir korku dokusuna karışacaklar.

ÖDÜLLÜ BIR DENEYIM
GÖSTER VE TIKLA MACERA
DESOLATIUM, PlayStation tarafından “En Yenilikçi Oyun” ve Gamepolis tarafından “En İyi Ses” ödüllerine layık görülmüştür. Basit işaretle ve tıkla mekaniğine rağmen, gerçek dünya ortamlarından esinlenen şık ve karmaşık tasarımlı seviyeleriyle benzersiz ve sürükleyici bir korku deneyimi sunuyor. Ürkütücü atmosferi, La Oreja de Van Gogh grubunun klavyecisi Xabi San Martín tarafından bestelenen olağanüstü müzikle daha da artıyor.

DESOLATIUM HEYECAN VERİCİ BİRİNCİ ŞAHIS GRAFİK MACERA DENEYİMİ VAAT EDİYOR

  • Lovecraft’ın mitosundan ilham alan bir dünyanın ardındaki gerçekleri keşfedin
  • Gerçek dünya konumlarını temel alan çarpıcı seviyeleri 360°’de keşfedin
  • Her biri benzersiz mekaniklere ve özelliklere sahip 4 farklı karakterin rolünü üstlenin
  • Keşfetmek ve araştırmak için birden fazla senaryo içeren 14 bölüm boyunca oynayın
  • Ortaya çıkarılacak birden fazla olası son ile yüksek tekrarlanabilirliğin tadını çıkarın
  • Ambisonik (8D) ses ile çizgi roman tarzında tasarlanmış görsel olarak uyarıcı bir ortama dalın


Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.