-->
CUSTOM MECH WARS – PROTOTYPE SÜRÜMÜ Artık PlayStation®5 için Mevcut

Oyunun Tamamı 14 Aralık 2023’te PlayStation®5 ve Steam için Piyasaya Sürülecek
Önde gelen Japon oyun yayıncılarından D3Publisher Inc. bugün Custom Mech Wars – Prototype Version’un PlayStation®5 için PlayStation Store’da satışa sunulduğunu duyurdu.

29.10.2023 | ulasufuk

Oyunun Tamamı 14 Aralık 2023’te PlayStation®5 ve Steam için Piyasaya Sürülecek
Önde gelen Japon oyun yayıncılarından D3Publisher Inc. bugün Custom Mech Wars – Prototype Version’un PlayStation®5 için PlayStation Store’da satışa sunulduğunu duyurdu. Bu Prototip Sürüm, oyuncuların Omega Özelleştirme Sistemi ile özelleştirmeyi en uç noktaya taşımalarına ve bu yepyeni üçüncü şahıs nişancı mecha oyununda türünün tek örneği savaş birimleriyle savaşmalarına olanak tanıyacak. Oyun şu anda hala geliştirme aşamasındadır; bu nedenle, bu Prototip Sürümün içeriği tam sürümden önemli ölçüde farklı olacaktır. Bu sürüm, kayıtlı verilerin oyunun tam sürümüne aktarılmasını desteklemeyecektir.

Özel Makine Savaşları Hakkında:
Omega Özelleştirme Sistemini kullanarak benzersiz mechalar oluşturun! İki ayaklı yapılarla sınırlı kalmadan, seçtiğiniz pozisyon ve açılarda birden fazla kafa, bacak ve kol içerecek şekilde mekanizmalarınızı özgürce özelleştirebilirsiniz. Kullandığınız parçalara bağlı olarak, parametreler çılgınca değişecektir, böylece istediğiniz yeteneklere ve dövüş stillerine sahip mekanizmalar oluşturabilirsiniz!

Bu heyecan verici üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyununda Omega Özelleştirilmiş mech’lerle savaşın! Özel mech’lerinizi akla gelebilecek her türlü silahla tepeden tırnağa donatın ve karşıdan gelen düşmanlara doğru yolunuzu açın. Yalnızca Omega Özelleştirilmiş birimlerinin sağlayabileceği yürek hoplatan mecha aksiyonunu deneyimle. Düşman birimlerini yok edin, parçalarını toplayın ve favori mekaniklerinizi daha da özelleştirin. Savaşırken çeşitli görevleri tamamlayın, özelleştirin ve sonra savaşın ve biraz daha özelleştirin!

Omega Özelleştirilmiş mech’ler arasındaki rekabette çevrimiçi olarak diğer oyuncularla güçlerinizi birleştirin! Çevrimiçi çok oyunculu modda, en fazla dört oyuncu, tıpkı tek oyunculu modda olduğu gibi hikaye görevlerini tamamlamak için işbirliği yapabilir. Yalnızca arkadaşlarınızla görevlerin üstesinden gelmenin heyecanını yaşamakla kalmaz, aynı zamanda kişisel olarak özelleştirdiğiniz favori mekaniklerinizi de gösterebilirsiniz.

Custom Mech Wars hakkında daha fazla bilgi için lütfen resmi web sitesini ziyaret edin ve gelecek içerik ve haberleri takip etmek için oyunu Twitter’da takip edin.



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.