-->
Askere gitmeye hazır olun: İkinci Dünya Savaşı taktikleri oyunu The Troop PC’de çıkıyor

PLA Studios ve Giant Flame’in İkinci Dünya Savaşı’nda geçen sıra tabanlı, müfreze seviyesinde taktik oyunu bugün piyasaya çıkıyor.

18.10.2023 | ulasufuk

PLA Studios ve Giant Flame’in İkinci Dünya Savaşı’nda geçen sıra tabanlı, müfreze seviyesinde taktik oyunu bugün piyasaya çıkıyor.

Savaş başlıyor! Erken Erişim’de geçirdiği neredeyse iki yılın ardından sıra tabanlı, müfreze seviyesinde taktik oyunu The Troop bugün piyasaya çıkıyor. Giant Flame tarafından geliştirilen ve PLA Studios tarafından yayınlanan The Troop, İkinci Dünya Savaşı tarihine ve sıra tabanlı oyunlara karşı ömür boyu süren bir tutkudan doğdu ve şimdi Steam üzerinden PC’de mevcut.

The Troop, 21. Panzer Tümeni, SS Panzer Tümeni ve 31. Tank Tugayı’nın maceralarını takip ederek oyuncuların deneyimleyebileceği üç yeni sefer de dahil olmak üzere yeni bir özellik cephaneliğiyle Erken Erişim döneminden çıkıyor.

Oyun, oyunun geliştirilmesinde etkili olan hayranları arasında özel bir takipçi kitlesine sahip. Aslında, hayranlar The Troop’un geliştirilmesinde o kadar önemli rol oynamıştır ki, oyundaki bazı güçlü as birimlerine oyunun en sadık destekçilerinin isimleri verilmiştir.

The Troop, klasik masa üstü savaş oyunlarının en iyi geleneklerini dijital formatın sağladığı etkileşim ve heyecanla birleştiriyor. Birliklerinizin hareketleri üzerinde tam kontrole sahipsiniz; tanklar beklenmedik patikalarla zayıf yan zırhlarını açığa çıkarmayacak, gizli silahlar zamanından önce ateş ederek konumlarını belli etmeyecek, piyadeler zafer birkaç kahramanca adım ötedeyken açıklanamaz bir şekilde kaçmayacak. Acele etmemekte özgürsünüz… ama hatalar sadece ve sadece size ait!

PLA Studios Stüdyo Direktörü Tom Page şunları söyledi:
“Tüm özellik setini ve 4 seferin tamamını oyuncularla buluşturabilmek harika. Bunların oyunu gerçekten en iyi şekilde gösterdiğini ve topluluğun son 2 yılda şekillendirmemize yardımcı olduğu her şeyin üzerine inşa edildiğini düşünüyoruz.”

Oyun Özellikleri:

  • Hikaye modu: Normandiya’da tarih yazılırken farklı durumlarda bir dizi farklı birim (İngiliz Milletler Topluluğu ve Alman) olarak oynayarak D-Day’den itibaren seferin hikayesini takip edin.
  • Çatışma modu: Senaryonuzu seçin, tarafınızı seçin, kuvvetinizi seçin, düşman kısıtlamalarınızı belirleyin… Oynayın. Düşman savaşa ne getirecek ve hangi taktikleri kullanacak? Bekleyip görmeniz gerekecek, ancak geçen seferkiyle aynı olmayacak! Sonsuz tekrar oynanabilirlik.
  • Sefer modu: Daha önce yayımlanan ve 8. Zırhlı Tugay’ın maceralarını anlatan harekâta ek olarak, The Troop’un tam sürümü için üç yeni harekât eklendi: 21. Panzer Tümeni, SS Panzer Tümeni, 31. Tank Tugayı.
  • Tahmin Edilemez Yapay Zeka: Her tekrarda stratejilerini adapte eden ve değiştiren, her savaşı benzersiz bir meydan okuma haline getiren bir yapay zeka rakibiyle karşı karşıya gelin.
  • Kişiye Özel Zorluk: The Troop’un tek bir zorluk ayarı yoktur. Oyuncular en keyifli ve zorlu deneyimi yaratmak için çeşitli özellikleri, kuralları ve bilgi ayarlarını değiştirebilirler.


Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.