-->
Alan Wake 2 İçin Heyecan Verici 30 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı!

GameInformer, Korku Odaklı Aksiyon-Macera Oyunu Alan Wake 2 İçin Toplamda 30 Dakikalık Yeni Oynanış Görüntülerini Paylaştı!

02.10.2023 | ulasufuk

GameInformer, Korku Odaklı Aksiyon-Macera Oyunu Alan Wake 2 İçin Toplamda 30 Dakikalık Yeni Oynanış Görüntülerini Paylaştı! İlk Video FBI Ajanı Saga Anderson’a, İkinci Video İse Alan Wake’e Odaklanıyor. Ancak Dikkat: Oynanış Videoları Spoiler İçeriyor!

Yayınlanan iki farklı oynanış videosundan da tahmin edebileceğiniz gibi burada oyuna dair ufak spoilerlar yer alıyor. Bu nedenle yaklaşmakta olan bu hayatta kalma korku oyununu oynayacaksanız elbette bu oynanış videolarını es geçebilirsiniz. Ancak diğer taraftan bu videolarla beraber oyun hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

Beklenen oyunlar arasında yer alan Alan Wake 2, DLSS 3.5’ten yararlanacak ilk oyunlar arasında bulunuyor. DLSS 3.5, Ray Reconstruction’ı tanıtıyor ve Ray Tracing/Path Tracing kullanan oyunlarda daha iyi görseller sunmayı vadediyor. Ayrıca daha önce de belirtildiği gibi Alan Wake 2 tam Path Tracing desteğine sahip.

Alan Wake 2, 17 Ekim’de PlayStation 5, Xbox Series ve Epic Games Store üzerinden PC için dijital olarak çıkış yapmaya hazırlanıyor.

İşte Oynanış Videoları:

#1

#2



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.