-->
Ea Sports Fc 24-Dünyanın Oyunu

EA SPORTS FC™ 24, Dünyanın Oyununun yeni çağıdır: 19.000+ tam lisanslı oyuncu, 700+ takım ve 30+ lig, bugüne kadar yaratılan en özgün futbol deneyiminde birlikte oynuyor.

29.09.2023 | ulasufuk

EA SPORTS FC™ 24, Dünyanın Oyununun yeni çağıdır: 19.000+ tam lisanslı oyuncu, 700+ takım ve 30+ lig, bugüne kadar yaratılan en özgün futbol deneyiminde birlikte oynuyor.

Her maçta benzersiz gerçekçiliğe güç veren üç modern teknolojiyle kendinizi oyuna daha yakın hissedin

HyperMotionV, oyunu gerçekten oynandığı şekilde yakalıyor; 180’den fazla profesyonel erkekler ve kadınlar maçından hacimsel verileri kullanarak maç içindeki hareketlerin gerçek hayattaki sahada yaşanan aksiyonu doğru şekilde yansıtmasını sağlıyor.

OyunTarzları sporcuları boyutlandırıyor; Opta ve diğer kaynaklardan alınan verileri yorumlayarak her oyuncunun gerçekçiliğini ve bireyselliğini artıran imza yeteneklere dönüştürüyor.Devrim yapılan Frostbite™ Oyun Motoru, Dünyanın Oyununu gerçekçi ayrıntılarla sunarak her maça yeni bir sürükleyicilik seviyesi ekliyor

Yepyeni Ultimate Team™ Geliştirmeleriyle kulüp efsanelerini yetiştirin ve oyuncularınızı geliştirin, hayalinizdeki XI’i kurarken kadın futbolcuları sahada erkek oyuncuların yanında karşılayın.

Teknik Direktör ve Oyuncu Kariyerinde kendi hikayenizi yazın, Clubs ve VOLTA FOOTBALL™’da çapraz oyun ile sahada arkadaşlarınıza katılın.

İşte Oynanış Fragmanı:



Popüler Haberler


EA Sports’un yeni futbol oyunu FC 25 için heyecan verici bir iş birliği duyurusu geldi.


CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, üç yıl sonra hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir easter egg ile gündemde.


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, yeni bir AAA oyunu daha kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.


Sony Interactive Entertainment tarafından yayımlanan ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için heyecan verici bir güncelleme yolda.