-->
Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU’nun Yeni Booster Seti Wild Survivors’a Hazır Olun

Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI) bugün yaptığı açıklamayla Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU’nun

01.06.2023 | ulasufuk

Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI) bugün yaptığı açıklamayla Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU’nun yeni booster seti Wild Survivors’ın Avrupa ve Okyanusya’da yayınlandığını duyurdu.

60 karttan oluşan bu set yeni, göz alıcı stratejilere gebe ve her temanın keşfedilecek benzersiz bir oynanışı var. 

İşte Wild Survivors’da sizi bekleyenlerden bazıları: 

  • Düşmanlarınızı Yok Edin: Wild Survivors, yeni “Vanquish Soul” canavarlarıyla birlikte geliyor. Her canavarın, sadece elinizdeki kartları oyuna sürdüğünüzde etkinleşen iki benzersiz efekti bulunmakta.  Örneğin, bir DARK canavarı açtığınızda Vanquish Soul Heavy Borger bir kart çekmenizi sağlar. EARTH & FIRE açmak rakibinize 1500  hasar verir.  Tüm bu efektler Hızlı Efektlerdir, yani herhangi bir oyuncunun sırası geldiğinde bunları istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. 7 ve 8. Seviye canavarlarınızı oyuna çıkarmak için daha küçük “Vanquish Soul” canavarlarınızı “etiketleyebilirsiniz”; etiketlenen canavarlar elinize geri döner, böylece onları tekrar kullanabilirsiniz.
     
  • Ağız Sulandıran Kaos: Yakıp yıkmak sizin işinizse, bir Nouvelles Destesi inşa etmenin zamanı geldi zira ortalığı kasıp kavurmak tekrar sahalara döndü. Nouvelles canavarları, bir etki veya saldırı tarafından hedeflendiklerinde, canavarları, hatta rakibinizin canavarlarını bile, elinizden veya destenizden daha yüksek Seviyeli bir Nouvelles Ritüel Canavarı Çağırmak için feda etmenize izin verir. Bu, onları sadece birer ikişer Seviye atlarken düşman etkilerinden ve saldırılarından korumakla kalmaz aynı zamanda da ortamı, sahaya çıktığında rakibinizin sahadaki tüm kartlarını ve canavarlarını Tribute edebilen şefleri Baelgrill de Nouvelles için hazırlar.
  • Tarih Öncesinin Gücü: Farklı Summoning türlerini kullanmak için gelişen Dev Dinozorların gücünden yararlanın. Wild Survivors, Ekstra Desteniz için Fusion, Synchro ve Xyz Monster dahil olmak üzere yepyeni Dinozor canavarlarını beraberinde getiriyor. İster mevcut Dinozor Destenizi güçlendiriyor olun, ister ilk kez bir Dinozor Destesi oluşturmak istiyor olun, ihtiyacınız olan kartları Wild Survivors‘ta bulabileceksiniz. 

The Wild Survivors booster seti 10 Ultra Rare, 15 Super Rare ve 35 Rare Kartın yanı sıra 15 tanesi Collector’s Rare olarak da bulunabilen toplam 60 Karttan oluşur. 

Daha fazla bilgi için adresimiz: https://www.yugioh-card.com/eu/product/wild-survivors/

Dünyaca ünlü Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU, 80’den fazla ülkede, 9 dilde yayınlanmaya ve her yaştan oyunseverin beğenisini kazanmaya devam ediyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!