-->
Oyun Dünyasının Nabzını IGN Türkiye Tutuyor

Türkiye’nin en prestijli e-spor liglerinden biri olan VALORANT Challengers Türkiye Birlik Ligi playoff’ları IGN Türkiye

01.06.2023 | ulasufuk

Türkiye’nin en prestijli e-spor liglerinden biri olan VALORANT Challengers Türkiye Birlik Ligi playoff’ları IGN Türkiye sponsorluğuyla başlıyor

Dünya çapında 110 ülkede, 20 dilde oyun, film, dizi, video ve animasyon alanında içerikleri okuyucularıyla buluşturan IGN; Türkiye’deki oyuncuların favorisi Valorant Challengers Playofflarında gamerlarla bir araya geliyor. 1 Haziran’da başlayacak playofflarla birlikte Valorant Challengers ile ilgili canlı yayınlar, özel röportajlar ve son dakika haberleri, IGN Türkiye’de oyunseverleri bekliyor.

Oyun, film, dizi, video ve animasyon alanında dünya çapında 257 milyonluk bir kitleye ulaşan IGN, bu alandaki en yeni ve eğlenceli içerikleri, en güncel trendleri Türkiye’ye yansıtıyor. Sinema, teknoloji ve dijital eğlenceye dair haber ve içeriklerin yanında oyun dünyasının kapılarını açan IGN Türkiye, en sevilen oyunlardan Valorant aracılığıyla ‘gamer’larla buluşuyor. IGN Türkiye, oyun severlerin ilgiyle takip ettiği Riot Games imzalı Valorant Challengers Türkiye Playoff karşılaşmalarının da sponsorları arasında bulunuyor. 1 Haziran’da başlayacak ve büyük bir heyecana sahne olacak müsabakalarda IGN Türkiye de oyuncularla bir araya gelmeye hazırlanıyor.

IGN Türkiye: tr.ign.com 



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!