-->
[PUBG] 6. Yıl Dönümü Aktiviteleri Açıklandı

PUBG: BATTLEGROUNDS’un bu ay 6. yıl dönümü yaklaştı ve bu olayı topluluğumuzla birlikte anmak için yeni bir Geliştirici Sohbeti,

16.03.2023 | ulasufuk

PUBG: BATTLEGROUNDS’un bu ay 6. yıl dönümü yaklaştı ve bu olayı topluluğumuzla birlikte anmak için yeni bir Geliştirici Sohbeti, sanatçı Tristan Eaton ile eğlenceli bir iş birliği, özel oyun içi eşyaları, yeni arka plan müziği ve daha fazlası gibi temaya uygun çeşitli aktivitelerimiz var. İster ilk kez gelen yeni bir oyuncu olun, ister bir süredir tavuk yemeği yiyor olun, PUBG: BATTLEGROUNDS’a göz atmak için hiç bu kadar iyi bir zaman olmamıştı. 6. yıl dönümümüzde nelerle karşılaşabileceğinize dair daha fazla detayı aşağıda görebilirsiniz.

Geliştirici Sohbeti: Yeni Bir Başlangıç

18 Mart’ta (12:00 PDT / 16:00 KST / 08:00 CET), PUBG: BATTLEGROUNDS için planladığımız 2023 içerik yol haritasına odaklanan canlı yayınlanacak bir Geliştirici Sohbeti düzenliyoruz. PUBG Studios’un oyun içi, oyun dışı ve hile karşıtı ekiplerinin, yeni bir harita, Arcade geliştirmeleri, dereceli modun ve espor’un artan uyumu ve daha fazlası dahil olmak üzere paylaşacak çok şeyleri var. İlgilenenler resmi PUBG: BATTLEGROUNDS YouTube ve Twitch kanallarını izleyebilirler.

 İş Birliği: Tristan Eaton

Ünlü oyuncak tasarımcısı ve sokak sanatı muralisti Tristan Eaton ile oyun içi iş birliğimiz artık PC’de yayında ve önümüzdeki hafta da konsollarda yayınlanacak. Eaton’ın müthiş sanatı, yükleme ekranı, Erangel, Miramar, Sanhok’taki dünya nesneleri ve daha fazlası dahil olmak üzere oyunumuzun çeşitli bölümlerinde öne çıkıyor. Tristan’ın inanılmaz tasarımları, altı yıl önce Erangel’e ilk kez iniş yapan tüm oyunculara ve o zamandan beri bize katılan herkese bir anı olarak yerini alıyor.

Özel Droplar

Sadece 6. yıl görünümleri değil, aynı zamanda çok sayıda Sığınma Yeri ve Atölye ödülü de verecek olan özel droplar hazırladık. Oyuncular, ödül hazinesinin kilidini açıp koleksiyonlarına eklemek için bu fırsatı kaçırmak istemeyecekler. Tüm ayrıntılar için Özel Droplar – Mart 2023 (6. Yıl Sürümü) duyurusuna BURADAN göz atın.

Etkinlik: PUBG’ye 6. Yıl Dönümü Mesajı 

Daha önce duyurulduğu gibi, oyuncuların soru sorabilecekleri ve PUBG: BATTLEGROUNDS ekibine mutlu bir 6. yıl dönümü dileyebilecekleri, 23 Mart’a kadar özel bir 6. Yıl Dönümü Mesajı Etkinliği düzenliyoruz. Mesaj gönderenler için, metal posterler, kartpostallar ve çıkartmalar da dahil olmak üzere özel gerçek dünya 6. yıl dönümü temalı eşyaları almak için rastgele 100 kazanan seçeceğiz. Mesajınızı nasıl paylaşacağınıza dair tüm ayrıntılar için PUBG: BATTLEGROUNDS web sitesine gidin ve kazanma şansı için giriş yapın.

Arka Plan Müziği: 6. Yıl Dönümü

Son olarak, en son orijinal arka plan müziğimiz – PUBG 6th Anniversary (6years & 6eyond) – artık PC’de aktif ve önümüzdeki hafta konsollarda mevcut olacak. Oyun içinde dinlemenin yanı sıra, yeni arka plan müziği Spotify ve YouTube da dahil olmak üzere birçok platformda dinlenebilir.

 PUBG: BATTLEGROUNDS’un 6. yıl dönümü, oyunun damgasını vuracağını düşündüğümüz yılın sadece başlangıcı ve bu hafta Geliştirici Sohbeti aracılığıyla daha fazlasını açıklamayı dört gözle bekliyoruz. PUBG: BATTLEGROUNDS hakkında daha fazla bilgiyi https://emea.battlegrounds.pubg.com/tr/ adresinde ve resmi sosyal medya kanallarında bulabilirsiniz: YouTubeTwitterInstagramFacebookTwitch ve TikTok. Basın materyalleri için bu linki ve bültenler için resmi KRAFTON basın odasını ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!