-->
Valorant’tan VCT LOCK//IN’e Özel Yeni Kapsül Koleksiyon

Dünyanın en popüler FPS oyunlarından Valorant, tarihinin en büyük turnuvası VCT LOCK//IN için özel olarak tasarlanan yeni kapsül koleksiyonunu tanıttı. 

02.02.2023 | ulasufuk

Dünyanın en popüler FPS oyunlarından Valorant, tarihinin en büyük turnuvası VCT LOCK//IN için özel olarak tasarlanan yeni kapsül koleksiyonunu tanıttı. 

Valorant Champions Tour’un yeni döneminde birbirinden unutulmaz anlara ev sahipliği yapacak VCT LOCK/INN turnuvasına çok kısa bir süre kaldı. Brezilya, São Paulo’da düzenlenecek bu etkinlik ile bugüne kadarki en büyük turnuvasını gerçekleştirmeye hazırlanan Valorant, VCT LOCK//IN için özel olarak tasarlanan yeni LOCK/INN kapsül koleksiyonunu tanıttı.

Valorant’ın yeni VCT LOCK/INN kapsül koleksiyonunun içerisinde Amerika, Avrupa ve Pasifik takımlarının yanı sıra Valorant Champions Tour’u temsil edecek dört yeni oyuncu kartı ve “Merhamet” adı verilen yakın dövüş silahı yer alıyor. Ana vatanı Brezilya olan Raze’i de unutmayan Valorant, bu koleksiyonun içerisinde Raze’in çılgın ruhuyla kişiselleştirilmiş, tüm takımları mücadeleye hazırlayan Vamos! stickerı da sunuyor.

Tüm Valorant oyuncularının koleksiyonuna eklemek isteyeceği yakın dövüş silahı “Merhamet”, Amerika kıtasında yarışacak oyuncular için yeşil, Pasifik takımları için mavi, Avrupa takımları için mor ve Valorant Champions Tour için kırmızı olmak üzere 4 farklı renk seçeneğine sahip. Sınırlı bir süre boyunca satışta olacak VCT LOCK/INN koleksiyonu, oyuncularıyla mağazada tek sefer olmak üzere buluşacak ve ilerleyen dönemlerde Gece Pazarı veya mağazada yeniden satışa sunulmayacak.

Valorant, VCT LOCK//IN kapsül koleksiyonundan elde ettiği gelirin %50’sini turnuvada mücadele gösterecek 30 takım arasında paylaştıracak. VCT LOCK//IN koleksiyonu, turnuvada takımlarını desteklemek isteyen tüm oyuncularını oyun içi mağazada bekliyor.    



Popüler Haberler


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.