-->
Ubisoft, 2023’te Çıkacak Olan Yeni Aksiyon Yarış Oyunu: The Crew Motorfest’i Duyurdu

1 Şubat’ta Başlayacak Olan INSIDER Programına Başvurarak The Crew Serisinin Bir Sonraki Oyununu İlk Deneyenlerden Biri Olma Fırsatını Yakalayın

02.02.2023 | ulasufuk

1 Şubat’ta Başlayacak Olan INSIDER Programına Başvurarak The Crew Serisinin Bir Sonraki Oyununu İlk Deneyenlerden Biri Olma Fırsatını Yakalayın

Teaser Trailer Watch (ENG) / Download (TUR)  –  Behind The Wheel #1 Video Watch (ENG) –  Static Assets Download  

Bugün Ubisoft, The Crew serisinin bir sonraki oyunu The Crew™ Motorfest ile serinin yeni bir çağa gireceğini duyurdu. Oyun 2023’te PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S ve Xbox One’ın yanı sıra Ubisoft Store ve Epic Games Store aracılığıyla Windows PC’de satışa sunulacak.

Motorfest’e hoş geldiniz! Türünün tek örneği olan bu festival, oyuncuların araba kültürünün sunduğu en iyi deneyimlerin keyfini çıkarmasını sağlayacak. Motorfest; araba tutkunlarının özel yarışlar, temalı etkinlikler ve diğer benzersiz zorlu görevlerle bir aksiyon yarış oyunundan bekledikleri her şeyi gerçekleştirmelerine olanak tanıyacak. Oyuncular, arabalardan ve araba kullanmaktan hangi şekilde keyif alırsa alsınlar, bu oyunda mutlaka onlara göre bir şeyler olacak.

The Crew Motorfest, Dünya üzerindeki en nefes kesici ve en canlı yerlerden birine, Hawai takımadalarındaki O’ahu adasına yerleşti. Bu, oyuncuların araçlarıyla birlikte eğlenmesi için mükemmel bir oyun alanı. Honolulu şehrinin sokaklarında yarışabilir, küllerin uçuştuğu yanardağ yamaçlarından aşağı inebilir, yemyeşil yağmur ormanlarının derinliklerinde maceralara atılabilir, virajlı dağ yollarında drift yapabilir veya sadece güneşli havada plajda takılabilirler. Kendi başlarına veya ekipleriyle birlikte, yüzlerce efsanevi aracın direksiyonuna geçip tüm adayı keşfedebilecekler.

Bu sadece başlangıç! Oyuncular, önümüzdeki aylarda tüm Motorfest programı hakkında daha fazla ayrıntı bekleyebilirler.

Ubisoft Ivory Tower’daki geliştirici ekip, tüm oyuncular için mümkün olan en heyecan verici ve en anlamlı deneyimi sunmaya kendini adamış durumda. Bunu yapmak için, seriyle en ilgili oyunculardan bazıları, 1 Şubat’ta yani yarın başlayacak olan Insider Programı aracılığıyla erkenden direksiyon başına geçebilecek.

Farklı aşamalara bölünen bu kapalı test süreci, geliştirici ekibin lansmanda ve sonrasında en iyi oyuncu deneyimini sağlamak için geri bildirim toplamasına yardımcı olacak. Insider Programı’nın ilk aşaması, hızlı yinelemeler yapılabilmesi için PC ile sınırlı olacak. Son aşamalarda, bu kapalı test konsollara açılacak. Insider Programı’na katılma şansı için hemen buradan kaydolun:

www.thecrewgame.com/insiderprogram

The Crew Motorfest hakkında ayrıntılı bilgi için, lütfen thecrewgame.com‘u ziyaret edin ve bizi Facebook’ta facebook.com/thecrewgame.usa, Instagram’da instagram.com/thecrewgame, TikTok’ta tiktok.com/@thecrewgame, Twitter’da twitter.com/TheCrewGame veya #TheCrewMotorfest etiketiyle takip edin.

The Crew Motorfest ve diğer Ubisoft oyunları hakkındaki son haberler için lütfen news.ubisoft.com adresini ziyaret edin



Popüler Haberler


Zynga, NaturalMotion ve BossAlien ekiplerinin ortak çalışmasıyla geliştirilen oynaması ücretsiz Arena savaş oyunu Star Wars: Hunters’ın çıkış tarihi belli oldu.


Microsoft, 9 Haziran 2024 tarihinde saat 20.00’de (TSİ) Xbox Games Showcase 2024 sunumunun gerçekleşeceğini duyurdu.


Ninja Theory’nin sevilen oyunu Senua’s Saga: Hellblade’in devam oyunu Senua’s Saga: Hellblade 2, 21 Mayıs 2024 tarihinde Xbox Series X/S ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.


Ubisoft tarafından geliştirilen Assassin’s Creed Mirage, 6 Haziran 2024’te iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max ve M1 çipi veya daha yenisine sahip iPad Air ve iPad Pro’da yer alacak.