-->
PUBG MOBILE, Profesyonel Esporcu Olmak İsteyenleri Infinix Sponsorluğunda Yükselen Yıldızlar Turnuvası 2.Sezonuna Bekliyor

PUBG MOBILE, toplam 500.000 TL ödül havuzuyla Türkiye’nin en büyük topluluk turnuvası olan Yükselen Yıldızlar Turnuvası’nın

25.11.2022 | ulasufuk

  • PUBG MOBILE, toplam 500.000 TL ödül havuzuyla Türkiye’nin en büyük topluluk turnuvası olan Yükselen Yıldızlar Turnuvası’nın 2. sezonu ile oyunculara profesyonel espor oyuncusu olmalarının kapılarını aralıyor.
  • Küresel mobil teknoloji üreticisi Infinix, PUBG MOBILE Yükselen Yıldızlar Turnuvası ve 2022 PUBG MOBILE Ulusal Şampiyonası (PMNC) Türkiye etkinliğinin ana sponsoru oldu.

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG MOBILE, Türkiye’nin en büyük topluluk turnuvası olan Yükselen Yıldızlar Turnuvası’nın 2.sezonunu duyurdu. İlk sezonda olduğu gibi Yükselen Yıldızlar Turnuvası’nın 2.sezonu da profesyonel arenaya adım atmak isteyen amatör oyuncular için önemli bir kapıyı aralayacak.

Her oyuncunun katılabileceği ve arkadaşlarıyla PUBG MOBILE oynayarak yeteneklerini gösterebileceği Yükselen Yıldızlar Turnuvası 2. sezonu tüm oyunculara espor takımları tarafından keşfedilme fırsatı sunuyor. 

Turnuva başvuruları 12 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında www.pubgmturkiye.com websitesi üzerinden alınacak.

Toplam ödül havuzu 500.000 TL

Turnuvaya kayıt olan oyun severler, dört büyük yayıncının 2 – 2 olarak ayrılacağı iki farklı yayıncı liginden oluşacak eleme aşamasında mücadele edecekler. 5 – 16 Aralık tarihleri arasında elemelerinin yapılacağı Yükselen Yıldızlar Turnuvası’nın 2.sezon finalleri ise özel izleme etkinlikleri ile birlikte 17 – 18 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek. 

Turnuvayı ilk dört sırada tamamlayan takımlar PMNC turnuvasında oynamaya hak kazanacaklar. Topluluk turnuvası kazananlarının ilk kez ulusal şampiyona PMNC’ye bağlandığı bu turnuva, profesyonel espor arenasında yer almak isteyen oyunculara büyük bir fırsat sunuyor. PMNC (PUBG MOBILE National Championship), daha sonraki aşama PUBG MOBILE Pro League’de (PMPL Türkiye) yer alacak sekiz takımın belirleneceği profesyonel bir turnuva olacak. 

Küresel mobil teknoloji üreticisi Infinix’in ana sponsorluğunda düzenlenen turnuvada, kahraman olarak yer alan ünlü isimler ise Barış G, BARBAR, Mezarcı ve Egoist Pati olacak.

Infinix Note 12 serisi ile PUBG MOBILE’da sorunsuz performans

Güçlü, şık ve uygun fiyatlı akıllı telefonlarıyla tanınan Infinix, 2022 PMNC Türkiye etkinliğinin yanı sıra PUBG MOBILE tarafından düzenlenen Türkiye’nin en büyük topluluk turnuvası olan Yükselen Yıldızlar Turnuvası 2. Sezonu’na yeni oyuncu telefonu NOTE 12 serisi ile ana sponsor oldu. 

PUBG MOBILE ile ilgili daha fazla bilgi için  InstagramYoutubeTikTokFacebookTwitch ve Twitter hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.

PUBG MOBILE ücretsiz olarak App Store ve Google Play Store’dan indirilebilir.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!