-->
YU-GI-OH! KOLEKSİYON KART OYUNU SPIEL ’22 FUARINDA 

Dev Kart, kendine yaraşır büyüklükte fiziksel bir kart olarak geri dönüyor

22.09.2022 | ulasufuk

Dev Kart, kendine yaraşır büyüklükte fiziksel bir kart olarak geri dönüyor

Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), bugün itibarıyla Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU’nun (TCG) elektronik olmayan oyunlara odaklı dünyanın en büyük halka açık etkinliği olan SPIEL ’22 fuarında yer alacağını duyurdu.

6 Ekim Perşembe ile 9 Ekim Pazar tarihleri arasında Essen’de gerçekleşecek olan fuarda, Yu-Gi-Oh! TCG standı Salon 2 2D130’da yer alacak. Oyunseverler fuarda en yeni Yu-Gi-Oh! TCG ürünlerini görebilir, deneyebilir ve satın alabilirler. Etkinlik boyunca gerçekleşecek özel etkinlikler arasında 8 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek olan ve merakla beklenen Attack of the Giant Card turnuvası da yer almakta.

Stantta Yu-Gi-Oh! TCG ile ilgilenen ancak daha önce hiç oynamamış olanlara yardım etmeye hazır asistanlar bulunacak. İsteyenler öğrenmesi kolay Yu-Gi-Oh! SPEED DUEL ile Düello yolculuğuna başlayabilecek. Ayrıca oyuncular, Yu-Gi-Oh! GX anime karakterlerini içeren yeni SPEED DUEL Koleksiyoncu Seti Speed Duel GX: Midterm Paradox‘a göz atabilecekler.

Ayrıca Win-a-Mat ve Duel the Master gibi özel etkinlikler de her gün Yu-Gi-Oh! TCG standında gerçekleşecek. 8 Ekim Cumartesi günü oyunseverler gösterinin en önemli olayı olan Attack of the Giant Card turnuvasına şahit olacak. Kazanan, Yu-Gi-Oh! TCG’den özel bir süper boyutlu kart alacak! Kayıtlar etkinliğin başından itibaren alınacak.

Dünyaca ünlü Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU, 80’den fazla ülkede, 9 dilde yayınlanmaya ve her yaştan oyunseverin beğenisini kazanmaya devam ediyor

Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU ile ilgili en güncel haberler için aşağıdaki hesapları takip edebilirsiniz: 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!