-->
Gaming Istanbul’da Rise Online World Rüzgarı

Geçtiğimiz günlerde düzenlen Gaming Istanbul (GIST) festivalinde düzenledikleri etkinlikleri, cosplayleri,

22.09.2022 | ulasufuk

Geçtiğimiz günlerde düzenlen Gaming Istanbul (GIST) festivalinde düzenledikleri etkinlikleri, cosplayleri, çekilişler ve standıyla ilgiyi üzerine toplayan Rise Online World, fuar alanının en kalabalık standına sahip olmasıyla dikkat çekti.

Dünya’nın en büyük sekizinci oyun ve e-spor etkinliği olan Gaming İstanbul, 3 günlük heyecan verici maratonunda binlerce oyunseveri bir araya getirdi. 16-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen Türkiye’nin en büyük oyun fuarında ekip, oyuncularıyla ve sevenleriyle buluşarak ödüllü VS turnuvaları, çekilişler ve etkinliklerle binlerce kişiye ulaşarak adını daha geniş kitlelere duyurmayı başardı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ana sponsorluğu, OGEM ve Medya A.Ş desteği ile düzenlenen organizasyona katılım gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da alanda gençlerle buluştu.

Dev marka ve oyunlar ile en ünlü yayıncılar Gaming İstanbul’da

Hepsiburada, Red Bull, Unity, Rokogame Studios, LG, Aerosoft gibi markalar ve birçok indie oyun stüdyosu da üç gün boyunca Gaming İstanbul’da oyunseverler ile buluştu.

Gaming İstanbul’un bu yıl katılımcılara en büyük sürprizlerinden etkinliğe özel tasarlanan ve avlanılabilen pokemonlarla sevenlerini karşılamış olan Pokemon Go oyunu. Diğer yandan devasa haritalı çevrimiçi rol yapma oyunu (MMORPG) Rise Online, büyük bir etkinlik alanı ve Gaming İstanbul ziyaretçilerine özel sürprizler ve cosplayleriyle bu yıl etkinliğin en önemli katılımcılarından biriydi. Ancient Gears firması tarafından geliştirilen ve oyuncuların karşısına demo versiyonuyla dünyada ilk defa Gaming İstanbul’da çıkacak olan Sümer mitolojisi kökenli macera oyunu Adanath da bu yılın katılımcıları arasında yer aldı.

Cosplayler ve Twitch yayıncıları fuarın akışını değiştirdi.

Fuar alanının en gözde cosplaylari Rise Online standında bir araya gelerek kameralara poz verdi. Cosplaylarin arasında Rise Online World NFT kostümlerini cosplay haline getirenler de bulunuyordu.

Sevilen içerik üreticileri Pelin ‘Pqueen’ Baynazoğlu, Tuna ‘PintiPanda’ Akşen, Orhun Kayaalp ve Can Sungur gibi isimler çeşitli söyleşi ve etkinliklerde takipçileri ile bir araya geldi. Fuarda, Pqueen ile Just Dance etkinliği sayesinde eğlenceli dakikalar yaşandı.

Rise Online World, ödüllü turnuva ve dağıttığı çekilişlerle alanda en ilgi çeken stantlardan biri oldu.

Ödüllü VS. turnuvasında toplamda 50 bin TL dağıtıldı. “Rahat OL” Clanı rakiplerini mağlup ederek 35 bin TL’lik ödülün sahibi olurken ikinci clan WTF 15 bin TL’lik ödülün, 3. Clan CAVBELLA ise 5 bin TL’lik ödülün sahibi oldu. Rampage, Oyuneks, Dnzgame ve Klasgame sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte toplamda on binlerce TL’lik hediye havuzundan oyunculara birbirinden değerli oyuncu ekipmanları, Rise Online World şapka, bileklik ve e-pin kodları dağıtıldı.

5 Kıtaya Açılan ilk Türk MMORPG Oyunu!

Rise Online World, henüz erken erişimde çıkış yapmış olmasına rağmen beş ay gibi kısa bir süre içerisinde 3 tane büyük oyun etkinliğine katılmış ve 5 kıtada binlerce oyuncusu bulunan bir oyun haline gelmiştir.

Unreal Engine 4 oyun motoru üzerinde birçok dinamiğin farklılaştırılmasıyla geliştirilen Rise Online World, Devasa Çok Oyunculu Çevrimiçi (MMORPG) türünde bir oyundur. Türkiye’de Unreal Engine 4 oyun motoru kullanılarak bu seviyede yapılan ilk MMORPG oyun olan Rise Online World, blockchain altyapısı sayesinde benzerlerine göre Play2Earn yani oynadıkça kazan dinamiğini oyuncularına ve yatırımcılarına sürdürülebilir bir ekonomiyle sunmaktadır.

Oyunda Protean ve Lunaskar olmak üzere iki ırk ve dört sınıf bulunuyor

Oyunda Protean ve Lunaskar olmak üzere iki ırk ve dört sınıf bulunuyor. İstediğiniz ırk ve sınıf ile oyuna başlayıp, zamanla geliştirdiğiniz kendinize ait bir karaktere sahip olabiliyorsunuz. Geliştirdiğiniz karakter veya karakterlerle çeşitli oyun içi etkinlik, turnuva ve savaşlara katılabilir, birbirinden farklı mesleklere sahip olabilir, aynı zamanda etkinlik ve turnuvalardan kripto para ödülü olarak ROCO Token kazanabilirsiniz.

Güncellemeler hız kesmeden devam ediyor

Henüz erken erişimde olan ve sürekli geliştirilen Rise Online World’e yakında stratejik derinlik katacak klan binaları, rün sistemi ve birçok yeni etkinliğin geleceği belirtiliyor.

Ekibinin tamamı neredeyse Türk olan Rise Online World, komünitesi ile iç içe bir şekilde oyunu geliştirerek oyuncularına anlık destek ve şikayetlerine hızlıca çözüm yolu sunmaktadır. Oyunla ilgili tüm gelişmeleri www.riseonlineworld.com üzerinden takip edebilir, turnuvanın görüntülerini içeren aftermovieye https://www.youtube.com/watch?… linkinden ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!