-->
Tavuk Yemeği Hazırlansın! PUBG: BATTLEGROUNDS Güncelleme 19.1 Taşınabilir Düşman Dedektörü, Katlı Kalkan ve Diğer Teçhizatları Getiriyor 

Oyun severlerin favorisi 1×1 Haven haritası BATTLEGROUNDS

04.08.2022 | ulasufuk

Oyun severlerin favorisi 1×1 Haven haritası BATTLEGROUNDS rotasyonuna geri dönerek Assassin’s Creed dünyasıyla bir araya geliyor ve yeni bir silah, araç, taktiksel teçhizat ve daha fazlasını sunuyor

KRAFTON, Inc. bugün PUBG: BATTLEGROUNDS oyuncularına sıradaki kapsamlı içerik güncellemesini açıkladı: Güncelleme 19.1. Güncelleme, PC sunucularında 10 Ağustos’ta ve konsollarda 18 Ağustos’ta yayına gireceği zaman, oyuncular yeni MP9 silahını görebilecekler, Pillar Güvenlik Aracı’nda sirenleri açıp yola koyulabilecekler ve Mavi Çip Dedektörü  taktiğini kullanarak düşmanları tarayabilecekler. Oyuncular ayrıca yepyeni Katlı Kalkan özelliğine erişim sağlayacaklar ve bu kez popüler Assassin’s Creed serisinden tanınan düşmanlarla yüzleşmek için bir kez daha Haven haritasına iniş yapma imkanına sahip olacaklar.

Abstergo Industries Haven’ı Ele Geçiriyor!

Oyuncular PUBG: BATTLEGROUNDS ve Assassin’s Creed arasında devam eden iş birliğinin bir parçası olarak 16. sezondan bu yana ilk kez yeniden sunulan Haven haritasında çeşitli içerik temalı kaynakları ve donanımları keşfedebilecekler. Abstergo Industries, gizli bir Animus makinesi ve binanın çatısına stratejik bir şekilde yerleştirilmiş “Leap of Faith” çıkıntıları ile donatılmış; haritanın önemli binalarından birini devralıyor. Bununla beraber bu iş birliği, oyunculara oynanış süresince yeni kostümler, çanta kaplamaları, paraşüt kaplamaları, ifade ve daha fazlasını içeren sezon temalı kozmetik ödüller kazanma şansı sunuyor.

Aşağıda Güncelleme 19.1 ile ilgili çok yakında gelecek içeriğin detaylı bir özetini görebilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen tam yama notlarını BURADAN inceleyin. Yeni içeriğe önceden göz atmak isteyen oyuncular bugün test sunucusuna giriş yapabilirler.

Yeni Eşyalar

  • MP9: Deston haritasında bulunan MP9, yaygın olarak bulunan ve pratik 9mm cephaneyi kullanan ilk tam otomatik SMG’dir ve P90 gibi silahları seven fakat daha fazla cephane ile daha ulaşılabilir bir silah isteyen oyuncular için bir seçenektir. P90’dan biraz daha düşük etkili menzili, atış hızı ve hasarı olmasına rağmen, P90’ın oynanış tarzına benzer daha fazla seçenek isteyen oyuncular için mükemmel bir alternatiftir.
  • Katlı Kalkan: Uygun bir koruma olmadan düşmanlarla karşılaşmak, BATTLEGROUNDS oyuncuları için yıllardır sıkıntılı bir durumdu, bu sebeple 19.1’de bu tür sorunları hafifletmeye yardımcı olacak yeni bir eşya geliyor. Oyuncuların herhangi bir haritada bulabileceği Katlı Kalkan, oyuncuların kolayca taşınabilen, kurulabilen ve boş zamanlarınızda saklanabilen taşınabilir bir siperi taşımasına olanak tanıyor ve düşmanlarınızın 1500 hp’lik gücü olan koruyucuyu sizi vurmadan önce aşması gerekiyor. 
  • Mavi Çip Dedektörü: Bu yeni Taktiksel Teçhizat, oyuncuların birincil silah yuvasını kullanır ve onların 100m yarıçapındaki düşmanları taramalarına fırsat verir. En yakın 12 düşman harita üzerinde noktalar olarak görüntülenecek, her ekran yenilemesiyle güncellenecek ve düşman hareketini algıladığında sadece kullanıcının duyabileceği sesleri çıkaracak. Mavi çip dedektörü, yükseklik farklarını bile tespit ederek, takipte olunan hedefin altlarında veya üstünde bulunup bulunmadığını oyunculara bildirebilir. 
  • Yeni Araç – Pillar Güvenlik Aracı: Maksimum 130km/s (veya yaklaşık 81mph) hıza ve kontrol edilebilir monte ışıklara ve sirenlere sahip bu yeni araç, oyuncuların Deston haritasında oynarken filmlerdeki gibi hızlı tempolu kovalamaca sahnelerini yeniden yaratmasına fırsat sunar. Bununla beraber aracın bagajında yüksek kaliteli ekipman olabilir, bu sebeple yakınlarda bir Pillar Güvenlik Aracı görürseniz, bonusu almayı es geçmeyin.

Yukarıdakilere ek olarak Güncelleme 19.1 ayrıca oyunculara Sanhok’ta eşya belirme sıklığına düzenlemeler, botların sudan karaya geçerken hata düzeltmeleri, temel ve yapay zeka antrenman iyileştirmeleri ve yeni dereceli sezon 19 ve Survivor Pass sunuyor.

PUBG: BATTLEGROUNDS hakkında daha fazla bilgiyi https://emea.battlegrounds.pubg.com/tr/ adresinde ve resmi sosyal medya kanallarında bulabilirsiniz: YouTube, Twitter, Instagram, Facebook, Twitch ve TikTok. Basın materyalleri için bu linki ve bültenler için resmi PUBG: BATTLEGROUNDS basın odasını ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!