-->
KRAFTON, INC. Sanal Influencer Ana’yı Açığa Çıkarıyor ve Gelecekte Sunulacak İçeriğin bir Özetini Sunuyor

Hipergerçekçilik teknolojisiyle geliştirilen ANA, kendi YouTube kanalı ve neler olacağıyla ilgili bir teaser ile dünyaya ilk adımlarını atıyor 

15.08.2022 | ulasufuk

Hipergerçekçilik teknolojisiyle geliştirilen ANA, kendi YouTube kanalı ve neler olacağıyla ilgili bir teaser ile dünyaya ilk adımlarını atıyor 

KRAFTON, Inc., iş alanlarını oyunun ötesinde genişletmek istemesiyle, Haziran ayında şirketin ilk sanal insanı ANA’nın görüntülerini sunmuştu. KRAFTON tanıtımını devam ettirerek, sanal insanı için sırada nelerin onu beklediği hakkında resmi olarak daha fazla detayı açıkladı. İzleyiciler bugünden itibaren, ANA’nın YouTube kanalı ve Instagram hesabının açılışı ile onun günlük yaşamına bir göz atabilirler.

Bir sanal influencer olan ANA’nın oyun, müzik, dans ve moda gibi çeşitli hobileri bulunmakta. Bu hobileriyle beraber onu en çok motive eden unsur, müzik ve eğlence yoluyla neşe ve mutluluk yaymaktır. ANA, beklenmedik güçlere sahip olduğu için göründüğünden çok daha fazlasıdır. İlk fotoğraflarının yayınlanmasıyla, meraklı izleyiciler parmağında yeşil bir kristal yüzük fark etmiş olabilirler. Bu yüzük onun farklı yerlere ışınlanmasına ve dünya ile çeşitli şekillerde etkileşime girmesine izin veriyor. ANA, trafik konusunda asla endişelenmemesinin yanı sıra, çevresindeki herkesin ruh halini ve duygularını yükseltme yeteneği veren bir “FIZZ” baloncuk tabancasına da sahip.

KRAFTON’ın geliştirdiği ANA, hiperrealizm ve derin öğrenme teknolojisi kullanılarak oluşturuldu. ANA yeni YouTube ve Instagram kanallarının açılması ile, orijinal şarkısının ve müzik videosunun üzerinde çalışırken aktif olarak yeni ve ilgi çekici içerikler paylaşmayı hedefliyor. ANA ve KRAFTON ile ilgili materyaller için bu linki ve en son bilgiler için lütfen KRAFTON basın sitesini ziyaret edin.



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!