-->
Gaming in Turkey Deneyimlerini GiT Akademi ile Geleceğe Aktarıyor

Gaming in Turkey geleceği bugünden inşa etmek üzere yola çıkıyor

15.08.2022 | ulasufuk

Gaming in Turkey geleceği bugünden inşa etmek üzere yola çıkıyor
Türkiye’nin öncü espor ve oyun ajansı Gaming in Turkey, GiT Akademi çatısı altında başlattığı “Yeni Nesil Liderlik Programı” ile liderlere ve sektörlere yön verecek yepyeni bir eğitim programını hayata geçirdi.
Her geçen yıl daha da büyüyen oyun sektörünün Türkiye’deki önemli temsilcilerinden Gaming in Turkey, GiT Akademi çatısı altında Yeni Nesil Liderlik Programı’nı başlattı. Farklı sektörlerden liderlere yön vermek amacıyla hayata geçirilen program içeriğinde; Kendini Bilmek ve Geliştirmek, Akıllı Çalışmak, Etki Yaratmak ve Etkilemek, İnsanlara Liderlik Etmek, Stratejinin İcrasına Liderlik Etmek ve İşi Değer Katarak Büyütmek isimli modüllerde toplam 48 mikro öğrenme içeriği ile 12 yetkinlik ve beceri programları bulunuyor.
Ayrıca Aksiyonel Öğrenme Projeleri ve Mikro Öğrenme Haftalık Paylaşımları ile 180 dakika bire bir koçluk ve 270 dakika grup koçluğu eğitimlerinin yer aldığı program kapsamında, Özgün Lider, Etki Yaratan Lider ve Girişimci Lider isimli 3 ana tema içerisinde, 6 farklı modülde eğitim verilmesi amaçlanıyor.
Geleceğin liderleri GiT Akademi’de yetişecek
Collective Minds ve Hello Deniz kurucusu, Şirket Kültürü & Kariyer Danışmanı Deniz Günaydın’ın önderliğinde gerçekleşecek Yeni Nesil Liderlik Programı, kapsamlı bir eğitime olanak veriyor. Liderlik eğitimleri, birebir ve grup koçlukları, aksiyonel öğrenme, mikro öğrenme gibi farklı öğrenme disiplinlerinin harmanlandığı eğitim programının ilk öğrencileri Gaming in Turkey Oyun ve Espor Ajansı’nın direktörleri oldu.
GiT Akademi’de “Bugünün ve geleceğin iş dünyasına dair gelişmeleri anlamak”, “Yöneticilik ve liderlik ile ilgili temel kavramları öğrenmek”, “Liderlik profilini belirlemek ve gelişim planını hazırlamak”, “Liderlik yolundaki temel değerleri, yetkinlik ve becerileri kazandırmak”, “Yaparak öğrenme ile şirketin gerçek problem/hedeflerine stratejik katkı sağlamak”, “Gelecek için değer yaratacak yaklaşımlar üretmek” konularına odaklanılacak.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!