-->
Yu-Gi-Oh! KOLEKSYİON KART OYUNUNUN Yeni Booster Seti Çıktı!

Yu-Gi-Oh! KOLEKSYİON KART OYUNUNUN Yeni Booster Seti Legendary Duelists: Duels From the Deep Satışta

21.06.2022 | ulasufuk

Yu-Gi-Oh! KOLEKSYİON KART OYUNUNUN Yeni Booster Seti Legendary Duelists: Duels From the Deep Satışta

Konami Digital Entertainment B.V., bugün itibarıyla Yu-Gi-Oh! KOLEKSYİON KART OYUNU (TCG) için yayınlanan yeni booster set Legendary Duelists: Duels From the Deep‘in Avrupa ve Okyanusya’da çıktığını duyurdu.

Legendary Duelists: Duels From the Deep, Yu-Gi-Oh!, Yu-Gi-Oh! ZEXAL ve Yu-Gi-Oh! VRAINS animasyon serilerindeki Düellocular tarafından kullanılan ve 3 farklı SU canavarı stratejisini temel alan yepyeni kartlar içeriyor. Ünlü balıkçı ve Düellocu Mako Tsunami’nin stratejilerine dayalı yeni kartlar, Shark’ın ikinci kişiliği ve Yedi Baria İmparatoru’nun lideri Nash ve Skye Zaizen (Blue Maiden olarak) bu sette yerlerini alıyorlar.

Mako Tsunami’nin Fortress Whale’i yeni versiyonuyla, rakibinizin canavarına saldırmadan önce onu devirmek için geliyor! Efektleri aktif olarak 101’den 107’ye kadar “C Numaralı” canavarları Çağırabilen güçlü bir Rank-Up kombinasyonu oluşturmanıza izin veren yeni WATER Xyz Canavarları alın! Ayrıca Blue Maiden’ın Marincess stratejisi için rakibinizi alaşağı edecek yeni bir kart dalgası da sizleri bekliyor. Legendary Duelists: Duels From the Deep, ikonik bir SU canavarının bulunması zor Ghost Rare versiyonunu da içerecek!

Legendary Duelists: Duels From the Deep booster seti, 9 Ultra Rare, 8 Super Rare, 10 Rare, 29 Common ve 1 Ghost Rare olmak üzere toplam 56 kart içeriyor. Seti şimdi alıp hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için adresimiz https://www.yugioh-card.com

Dünyaca ünlü Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU, 80’den fazla ülkede, 9 dilde yayınlanmaya ve her yaştan oyunseverin beğenisini kazanmaya devam ediyor

Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU ile ilgili en güncel haberler için aşağıdaki hesapları takip edebilirsiniz: 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!