-->
Konami CRIMESIGHT İçin “Ücretsiz Hafta”, %33 İndirim ve Project Winter’la İş Birliğini Duyurdu

Oyuncular, CRIMESIGHT’ı ve yeni oyun içeriklerini bugünden itibaren ücretsiz deneyebilir!

21.06.2022 | ulasufuk

Oyuncular, CRIMESIGHT’ı ve yeni oyun içeriklerini bugünden itibaren ücretsiz deneyebilir!

Konami Digital Entertainment B.V. bugün CRIMESIGHT “Ücretsiz Hafta Sonu”nun 20 Haziran 20.00 ile 27 Haziran 20.00 arasında devam edecek şekilde bir hafta uzatıldığını ve bugün piyasaya sürülen yepyeni oyun içi içeriği duyurdu. Bu ücretsiz hafta, oyuncuların arkadaşlarını tufaya düşürmek, yeni içeriği ücretsiz keşfetmek ve eğlenceli sosyal çıkarım oyununu denemeleri için harika bir fırsat. Oyunu seven oyuncularsa 7 Temmuz saat 20.00’ye kadar %33 indirim fırsatından yararlanabilirler.

STEAM® SAYFASI – LINK

Ayrıca “Project Winter” ile ortak bir etkinlik düzenleniyor. Etkinlik sırasında işbirlikçi karakterler oyunda hain olarak görünecek ve sınırlı süreli imleç avatarları da mevcut olacak.

CRIMESIGHT’ın yeni içerik güncellemesi yeni bir harita, yeni bir Öğe ve yepyeni bir karakter içeriyor: Sherlock’un güvenilir arkadaşı AI Watson!

AI Watson biyografi

Sırada bekleyen suçların soruşturmasındaki belirsizlikleri azaltmak için ForeSight AI’dan türetilen ve Sherlock’a yardımcı olacak bir AI yardımcısı. Geleceği tahmin edemese de bir araştırma sahnesini analiz edebilir ve Piyonları korumak için gerekli olan gıda kaynaklarının nerede olduğunu tespit edebilir. Piyonlar üzerindeki etkisi Sherlock ile benzerlik gösterse de daha az Piyonu kontrol edebilir. Sadece Moriarty’nin sahip olduğu ekstra bilgilere karşı bir denge unsurudur. Sherlock için güvenilir bir ortak olacağa benzer.

CRIMESIGHT’ta oyunculardan biri cinayet işleyen “kötü adam” rolünü üstlenirken, diğeri de kötü adamın gelecekteki kurbanı olan “hedef” rolünü üstleniyor. Moriarty tarafındaki oyuncu, suçu işleyebilmek için hedefleri yerine getirmeye çalışırken Sherlock tarafındaki oyuncular da bunun olmasını engellemeye çalışıyorlar. Oyun boyunca hem hedef hem de katil yavaş yavaş su yüzüne çıkıyor. Peki siz hangi taraftasınız?

CRIMESIGHT tüm dünyada aynı anda yayınlanacak ve Japonca, İngilizce, Çince (Basitleştirilmiş), Çince (Geleneksel), Korece, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Rusça, İspanyolca (İspanya – İspanyolca) ve Portekizce (Brezilya-Portekizce) olmak üzere 11 dili destekleyecek.

CRIMESIGHT ile ilgili daha fazla ayrıntı için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz: https://www.konami.com/games/crimesight/eu/en/



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!