-->
Disko Ateşi Sezonu Şimdi Roller Champions’ta Başladı

Roller Champions’ın Yeni Sezonu ile Nintendo Switch’te Zafer Yolunda Dans Edin!

21.06.2022 | ulasufuk

Roller Champions’ın Yeni Sezonu ile Nintendo Switch’te Zafer Yolunda Dans Edin!

GAMEPLAY TRAILER: YOUTUBE

DEV VIDEO: YOUTUBE

İstanbul, Türkiye – 21 Haziran 2022 – Ubisoft bugün, Roller Champions’ın yeni temalı sezonu Disko Ateşi’nin Xbox One, PlayStation® 4, Xbox Series X | S, PlayStation® 5 (geriye dönük uyumluluk) ve Windows PC’de (Ubisoft Store ve şimdi Epic Games Store) ücretsiz olarak çıktığını duyurdu. Oyun aynı zamanda bugün Nintendo Switch™ sistemlerinde de çıkıyor.

21 Haziran’dan itibaren Disko Ateşi; ücretsiz takımlı PvP spor oyununa yeni disko temalı haritalar, oyun modları ve ögeler getiriyor. Yeni başlangıç arenası Brooklyn Court artık erişilebilir ve iki pist daha (Venice Beach Park ve Liberty Arena) 23 Haziran ve 4 Temmuz’da taraftarlar şampiyonları izlemek için toplanırken oyunculara sunulacak. Yeni haritalara ek olarak başlangıç sezonunun haritaları, herkesin kullanımına açık olmaya devam edecek. Disko Ateşi; hem deneyimli oyunculara hem de yeni gelenlere meydan okuyacak, yenilikçi bir pistte geçen yeni ve heyecan verici bir oyun modu olan Arena 8’i de tanıtıyor. Maçlar arasında eğlenmek ve rahatlamak için, patenci parkında sezon boyunca sınırlı bir süre için tanıtılacak iki mini oyun bulunuyor: Star Dash ve Star Dash Supernova. Bu oyunlarda katılımcıların hayran kazanmak ve ödül açmak için en çok yıldızı yakalaması gerekiyor.

Yeni bir sezonun lansmanı ile Patenci Kartı geri döndü ve hem ücretsiz hem de seçkin yolda Disko temalı ögeler sunuyor. Disko Ateşi, başlangıç sezonundan daha uzun olduğu için, oyuncuların efsanevi sporcularını kişiselleştirmelerine olanak tanıyacak iki kat daha fazla kademe var! Yeni özelleştirme ögelerinin yanı sıra görsel arayüz iyileştirmeleri, yeni şarkılar ve yaşam kalitesi özellikleri bu güncellemeyle oyuncuları bekliyor.

Disko Ateşi’nin lansmanını kutlamak için, 25 Haziran TSİ 19:00 ile 27 Haziran TSİ 19:00 arasında yani ilk hafta sonu boyunca kazanılan tüm hayranlar her oyuncu için ikiye katlanacak! Zafer yolunda dans etmeye hazır olun ve şu adresten Roller Champions’ı ücretsiz indirerek yolculuğunuza bugün başlayın: https://ubi.li/JUMQo.

Oyun hakkında ayrıntılı bilgi için, lütfen www.rollerchampions.com adresini ziyaret edin. 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!