-->
Codashop Türkiye’nin Yeni Dönem İletişim Çalışmaları Medyaevi’nde

Mobil oyunlar, popüler PC oyunları ve daha birçok kategoride oyun içi yükleme başta olmak üzere pek

03.06.2022 | ulasufuk

Mobil oyunlar, popüler PC oyunları ve daha birçok kategoride oyun içi yükleme başta olmak üzere pek çok ürün ve hizmet sunan Codashop Türkiye, sadece oyun alanında değil eğlence alanında da dünyanın en büyük ve en güvenilen platformu olma hedefleri doğrultusunda yeni dönemde Türkiye’deki iletişim faaliyetlerini Medyaevi İletişim’e emanet etti.

60’tan fazla ülkede onlarca mobil oyun, popüler PC oyunları ve daha birçok kategoride oyun içi yükleme başta olmak üzere pek çok ürün ve hizmet sunan Codashop Türkiye, iletişim ajansını seçti. Türkiye’de bulunan geniş oyuncu kitlesine kolay, hızlı ve güvenilir ödeme yöntemi imkânı sunan Codashop Türkiye’nin yeni dönemdeki iletişim faaliyetlerini Medyaevi İletişim ve Danışmanlık üstlenecek.  HoYoverse, Tencent, Moonton ve Riot Games gibi dünyanın en büyük oyun firmaları ile doğrudan anlaşmalı olup, satışını yapmakta olduğu ürünleri doğrudan üretici firmalardan tedarik eden Codashop Türkiye güçlü partner ekosistemi ile dikkat çekiyor. Medyaevi, yeni dönemde Codashop Türkiye’ye kurumsal itibar yönetimi, stratejik medya ilişkileri yönetimi, lider & sözcü iletişimi, kriz iletişimi, konu & gündem yönetimi ve pazarlama iletişimi alanlarında hizmet verecek.

Portföyüne son olarak Codashop’u ekleyen Medyaevi, aralarında Vodafone, P&G, Ariel, Fairy, Febreze, Oral-B, OPPO, Zorlu Holding, Metro Türkiye, Zorlu Enerji, Zorlu Gayrimenkul, Zorlu Tekstil, Starbucks, PepsiCo Türkiye, Türk Ekonomi Bankası (TEB), Tekfen Holding ve Grup Şirketleri, MediaMarkt, Michelin, TAB Gıda, ETİ, Aksigorta, Bioderma, FLO Mağazacılık ve Sirena Marine’in de bulunduğu 40’ı aşkın markaya hizmet veriyor.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!