-->
Blokzincir Üzerindeki İlk “Karanlık Fantezi” Oyunu The Red Village, Paribu Ventures’ın da Katıldığı Turda 6,5 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Float Capital, Angelic ve Mangata projelerine yatırım yapan Paribu Ventures, şimdi de Polygon

03.06.2022 | ulasufuk

Float Capital, Angelic ve Mangata projelerine yatırım yapan Paribu Ventures, şimdi de Polygon zinciri üzerinde geliştirilen bir karanlık fantezi oyunu olan The Red Village’a yatırım yaptı. 

Güçlü iş ortaklarıyla öne çıkan ve blokzincir üzerinde geliştirilen ilk “karanlık fantezi” oyunu olma özelliği taşıyan The Red Village, Paribu Ventures’tan yatırım aldı. 6,5 milyon dolarlık tohum yatırım turunu duyuran Avusturalya merkezli şirketin yatırım turuna Paribu Ventures’ın yanı sıra; Animoca Brands, GameFi Ventures, SL2 Capital, Polygon Studios, Spark Capital, Pylon Labs ve Vendetta Capital gibi yatırımcılar da dahil oldu. “Turnuvalar” ve “The Red Village: Darklands” oyun modu bulunan The Red Village, şu anda sadece turnuvalar modunu oyuncularla buluşturmuş durumda. Daha gelişmiş olan Darklands modu için Animoca Brands bünyesinde Blowfish Studios ile beraber çalışmalarını sürdürüyor.

Yakın geçmişte oyun içi obje ve karakterleri için OpenSea üzerinde NFT satışları gerçekleştiren ve koleksiyonları iki kere ‘sold out’ olan The Red Village, toplamda 1000 ETH’nin üzerinde bir değerle bu satışları tamamlamayı başardı. İkincil marketteki satış hacmi ise 3000 ETH’nin üzerine çıktı.

Aldığı yatırımı büyük oranda oyun geliştirmek için kullanacak olan The Red Village Kurucu Ortağı Brendan Robb, yatırım turuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “The Red Village gibi başarılı oyunların etkisiyle blokzincir, büyük kitlelerce benimsenecek. Bunun için en önemli katalizör; geleneksel oyuncuların yüksek kaliteli, oyun dinamikleri açısından başarılı ve sürükleyici oyunları oynamaya başlaması ve bu oyunların gerçek topluluklarıyla beraber hareket etmesidir. The Red Village olarak bunu başarmak istiyor; oyuncularımıza, günümüz blokzincir oyun dünyasında nadiren görülebilecek kadar başarılı ve keyifli bir deneyim sunacağımıza inanıyoruz.”

The Red Village ile ilgili detaylara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

https://theredvillage.com/

https://theredvillage.medium.com/

https://discord.com/invite/theredvillage



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!